Åka Till Australien Nästa År - Har Två Frågor

LittleOwl +1
Nästa år har jag bestämt mig för att åka tillbaks till Australien, men det är några frågor jag hade behövt svar på, hoppas på att ngn kan svar på dem här. :)

1) Förra året var jag nere på ett W&H-visum, åkte hem efter tre månader och hann inte göra farmwork för ett 2nd year visum. Saken är att jag velar mellan att åka tillbaks med ett W&H eller ett vanligt turistvisum, men jag vet främst inte om jag KAN ansöka om ett nytt W&H. Kan man det fast man aldrig hann göra farmwork? Är det helt kört för all framtid?

2) Planen är att vara i AU i tre månader men kanske längre om jag hittar ett jobb (därför jag är inne på att vilja söka W&H) men kommer inte jobba på ett turistvisum såklart. Planen är att åka ned med MINST 30 000 SEK och då är visum, försäkringar, flygbiljett redan betalt, klarar jag mig på det tror ni?
Tänker leva simpelt och förhoppningsvis bo hos en kompis i några veckor, festar men dricker inte en droppe alkohol så den kostnaden försvinner.. Vet att man kan leva billigt då jag gjorde det förra gången men vill ändå ha era synpunkter. :)

0 svar