Distansplugga utomlands andra gången

wopp +1
Hej!
Undrar om det är ngn här inne som läst kurser på distans medans ni rest/ bosatt er i ett annat land. Jag har flyttat utomlands förut men då för att jobba och känns som en annan grej än att åka själv och plugga.
Tacksam för svar! :)

7 svar

123383 +1
Nja antingen läser du hela kurs eller program utomlands eller så går du skola här och sen åker utomlands som utbytesstudent
tomcollins +1
Om jag fattar dig rätt så vill du plugga på distans på en svensk skola men vara utomlands?
Känns som det borde gå men jag är inte alls insatt tyvärr.
wopp +1
Jamen precis, jag ska plugga distans vid ett svenskt universitet.
kiko +1
Till @wopp
Det bästa är att söka info om det och även ringa och fråga universitet. Först kanske du ska kolla den utbildningen du vill gå finns som distans. Annars är det väl bättre o plugga utomlands om du ändå ska flytta? :)
wopp +1
@kiko jag har redan kommit in på distanskurser men jag är mer tveksam över att åka ensam till ex. Asien eftersom det inte är på samma sätt som att åka ngnstans för att jobba.
HeyYou +1
Jag har inte gjort det, men funderat på det länge. Jag har påbörjat studier på distans nu så är inne på slå mig ner nånstans i värmen i vinter.. Hur går det för dig? Har du kommit iväg nånstans?
wopp +1
Nej, det blev inte så. Pluggar just nu några kurser som gör att jag måste vara på plats. Men ah..efter jul så är jag förhoppningsvis klar så då kan jag ge mig iväg :) vart skulle du vilja åka?