Flytta till dubai, någon som har samma planer?

varme +1
Hej, jag är en 20åring tjej som fyller 21 i år. jag har aaaalltid velat flytta till dubai och testa mina vyer. jag är en resvan tjej och var i asien förra året i 3 mån med min pojkvän. är det någon som har samma planer att flytta ner till dubai en längre tid och söka jobb? det hade varit roligt om man fick sällskap :)
hör av dig isåfall så kan vi prata på facebook :) /marie

12 svar

veronicap +1
Åh va roligt o flytta till Dubai! Har du varit där? Jag var där för bara någon månad sen. Helt underbara bilar har dom.
sound +1
Hej:D min plan är att fixa körkort och sen testa mina yver och resa bort, Dubai aldrig varit där skulle vara spännande. När hade du tänkt att åka och så? / Cissi
varme +1
Veronica: Ja jag har varit där 2ggr. Senast förra året och sedan året innan ungefär:)

Cissi: Det låter ju grymt! Jag fixade också mitt körkort innan jag drog på min asien resa:) alltså just nu pluggar jag här i sthlm, började förra året. Även fast jag tycker att skolan är jätterolig så funderar jag starkt på att ta en paus för Dubai.

Annars hade jag inte gjort det men Dubai lockar mig så otroligt mycket och jag vill bara leva livet haha:) Alltså hittar jag någon som också skulle vilja åka så spelar det inte så stor roll, bara båda är överrens. Det måste ju kännas rätt också, men kanske om nga månader? :) Skulle du kunna tänka dig att åka till Dubai? :D När hade du tänkt att åka?
popking +1
Det låter spännande. Hat kollat på mycket jobb i Malta och Spanien och är sugen på att dra. Vad kan man få för jobb i Dubai?:)
coconut +1
Jag vill också åka! går omkring och trampar i stockholm och drömmer om att flytta och jobba utomlands hela tiden, men vill inte åka ensam. jag jobbade som au pair i italien förut och älskade det verkligen.. enda problemet var att jag blev förföljd dagligen och var livrädd för att vistas ute ensam, speciellt på kvällarna. så jag flyttar helst inte ensam igen! när vill du åka?
Vivalarussi +1
Aa, har en polare som flyttade dit precis! Han arbetar som bartendare och stormtrivs!
Nu är jag sugen på utomlandsarbete, att vara här i Sverige är lite njaa.. långtråkigt. Är det bra betalt där tro?
varme +1
Åh men hur fick han bartender jobbet då? åkte han ner och sökte? :) ja i dubai är det helt ok och du behöver inte skatta heller
herman +1
Hej. hoppas du flyttar ner hit:)
Jag har bott här i en månad nu som aupair och trivs faktiskt rätt bra. Hör av dig om du flyttar hit!
/Annika
lonelygirl +1
Hej tjejen! Vad kul att du funderar på att flytta dit :) Jag är själv i samma planer efter jag tagit studenten nu i Juni. Kan VERKLIGEN rekommendera Dubai om du vill ha en upplevelse utan dess like. Min pappa bor där så det är mitt andra hem där jag spenderat mycket tid de senaste åren.

Vad hade du tänkt att jobba med och när har du tänkt att flytta?

Hoppas på svar :) alltid lika kul med fler svenska vänner där nere! :D
Rebham57 +1
Hej!
Jag har också funderat mycket på Dubai. Jag skulle kunna tänka mig att flytta dit och jobba. Jag Var precis i sri lanka med min pojkvän men vill ut i världen nu igen. vet inte hur länge sen du skrev detta men jag är intresserad! / Rebecca
123383 +1
Till @Rebham57
5 år Sen var det :) du kan skapa ny tråd om detta om du söker folk att åka med eller så
Rebham57 +1
Till @Nasha12
Okej, tack så mycket :)