hur mycket pengar ska man spara ?

82466 +1
jag är sugen på att resa till asien i ca 3 månader, hur mycket pengar tror ni jag behöver ? jag tänker inte snåla men absolut inte slösa på onödiga saker..

5 svar

123383 +1
40 tusen hmmmm
Tottin +1
Kolla vad flygbiljetter kostar, vad boende och mat kostar där du vill vara. Priser på aktiviteter, tex om du vill ta dykcert osv.
Merida +1
Skulle också tippa på 40 000kr. Kan bli mer. Man får inte glömma att ha tillräckligt med pengar för en panik-resa hem om det händer något.
Bark +1
Jag kom nyligen hem från Thailand och Fillipinerna efter varit borta i 7 veckor - under den tiden gjorde jag åt ca 26 000. Då är det all mat, boende, nöjen, några flyg som vi inte förbokat och övrig transport. Långflightsen är inte medräknat.. Jag skulle säga 15 000/månaden, men alltid bra att ha en lite störra budget - just in case.

Du kommer inte ångra din resa !!

Fredde +1
Beror ju lite på var i Asien du ska? Japan är ju tex dyrt jämfört med många andra länder i asien. Hur mycket ska du resa runt? Resor kostar ju en del om du ska flyga inom asien. Hur är du beredd att bo? Vandrarhem eller medelklass hotell? Tänker du festa och shoppa mycket? Du får berätta lite mer vad pengarna ska räcka till och vad du har för förväntningar. Tycker också att ca 15 tus per månad låter rimligt men beror ju som sagt på var och hur.