London budgett

123598 +1
Hej!
Jag och sambon har bjudit med min lillasyster till London i sommar. Resan är klar och betald och frukost ingår på hotellet :)
Men vi funderar lite på hur mycket kontanter vi ska ha med oss. min syster sparar pengar och får stå för sin shopping. Men vi tänker att vi bjuder på mat (luncher och middagar då), sevärdigheter och sätten att ta oss runt och det blir nog mycket taxi men även lite kommunalt förmodligen.
Tror ni att 12000 är en bra budgett? Vi är då där måndag - torsdag

7 svar

FoxyCleo +1
Ja det är mer än tillräckligt
Aina87 +1
Oj jag skulle säga att de blir tajt.
Ni ska vara där i 4 dagar och ni är 3 personer som ska dela på 12000kr.
FoxyCleo +1
Kanske kolla ut vad ni ska shoppa i förväg då
kiko +1
Tänk 12000/3 personer, sen 4000/4 dagar..Det blir 1000 kr per person för mat/transport och kanske någon sevärdhet. Det är väl på gränsen beroende på vad ni gör varje dag och hur mycket mat och sevärdhet kostar per person.
1000Kr per person/dag alltså =)
FoxyCleo +1
Jag ska själv till London i höst. Jag kommer planera vad jag ska köpa innan genom att kolla på nätet, sen får mami betala hotell, mat och eventuella inträden, smidigt :-)
123598 +1
Nu har jag räknat lite och hittills landat på 11500 kr :) Då har jag räknat rätt mycket på taxi med 500 kr per dag. Blir förmodligen mindre med tanke på att London är en av de vackraste städerna att vandra runt i plus att vi bor väldigt centralt. Sen blir ju middagarna av det billigare slaget, i alla fall luncherna och min syrra står som sagt för sin shopping. Se värdigheter lär inte bli super mycket - vi reser med en 15 åring = shopping. Men vi ska åka Londoneye i alla fall och annars är statliga museum gratis :)
Fnitterfia +1
Var där för 2 år sen, mat och sevärdigeter var väl 1100 kr/dag i snitt sen så köpte vi subwaybiljett för 1 v, som kostade oss då 400 kr. Så de är väl ett tips rätt mysigt att åka men räkna med en hel del gång :)

Taxi är rätt dyrt har jag för mig..