Party= rhodos eller kos?

siister +1
Vi är 3 st tjejer på 18år som funderar att ta en resa till Grekland. Vad vi söker på vår resa är mycket sol och mycket party. Vi funderar på Rhodos och/eller Kos, men vi kan inte riktigt bestämma oss för vilken av ställena som passar oss bäst.

Någon som varit i rhodos eller kos som har nåt förslag? Vi vill som sagt ha party,turism, sol och fina stränder

8 svar

ssweetcandy +1
Varför drar ni bara inte till The beach party 2013 som ligger i Rhodos haha? :)
Wadda +1
Https://www.flashback.org/t2051669

Första jag tänker på nu när jag hör Rhodos :d Verkar vidrigt, men gillar man sådant party så visst
carlito +1
Rhodos behöver inte bara vara party, just sayin...
Mliilo +1
Folk knullar nog överallt utomlands så det gäller nog inte bara Rhodos. För övrigt så är Grekland underbart. Var på själva ön Rhodos men i en by Pefkos och där var det så fint!
Vill åka dit igen!

Jag har hört att Rhodos stad är riktigt fint och en bra partystad av min vän som har varit där. Kos har jag inte hört så mycket av.
hejerika +1
Ios for sure! Det är lite mer känsla över det än Rhodos, tycker jag. En helt annan atmosfär på Ios. Ingen går in för att supa och ligga, utan det är mer, "vi är ett" och alla känner alla. Beror nog på att ön inte är så stor. Har haft så sjukt roliga utekvällar där. Jag har dock aldrig varit på Kos, så jag vet inte riktigt hur bra det är där. Men jag rekommenderar verkligen Ios före alla andra partyöar i Grekland :)
siister +1
Tack så mycket för tipsen! Det blir att boka en resa till Rhodos Stad för oss! :D
Amandlus +1
Boka rhodos, jag var där i somras! Och det var riktigt grymt :) det behöver inte vara bara party, vi åkte på någon utflykt och sen var vi i gamla stan en kväll. Annars var vi ute och röjde på bargatan varje dag :) så kör på Rhodos, ni kommer inte ångra er! Du kan köpa event med fri bar och massa galen fest, sen kan du ligga o ta det lugnt på en solstol =) man blir helt kär efter att ha varit där och man vill dit igen!
Amandlus +1
Boka inte Thebeachparty, dom lurar sina gäster på pengar och ljuger i sin marknadsföring.Deras hotell ligger också en bra bit utanför rhodos stad så man måste ta taxi hem och till bargatan varje dag.. Och vem vill göra det? :S När jag var där i somras så var det flera som klagade på dom, men ja som jag skrev nyss så är Rhodos helt underbart annars!

Men boka hotell och flyg på egen hand eller via något resebolag i Sverige. Det är både billigare och ni kommer få en bättre upplevelse! Finns billiga och bra hotell bredvid eler nära bargatan :)