Ert livs bästa sex?

Malle26 +1
Här är kanske mitt..
Okej, tog slut med mig och en kille i vintras jag va väldigt kär i...och sedan dess har jag vart lite deppig till och från, för tänkte han va the one osv. TILLS NU. Ett halv år senare.
Har träffat en kille ngr gånger. Sen inte setts på säkert en månad, tänkte inte min typ, för tråkig, kemin stämmer inte osv.
Men sen plötsligt kände jag va fan jag träffar honom igen han va ändå schysst. och han visar sig vara grym i sängen... vältränad. längre än mig. välutrustad. grym på att hångla/kyssas. tar för sig... himmelriket..

25 svar

Merida +1
Gött! Nöj dig inte med mindre!
Malle26 +1
Till @Merida
Helt ok att va singel iaf.
what comes around goes around...
kiko +1
Mitt bästa var för ett år sedan. Sen avsluta jag det för att han blev så frånvarande. Hörde av mig en månad senare men han svara ej. Tänker fortfarande på honom, har hans nummer osv men vågar inte höra av mig:p
kiko +1
Håll hårt i honom! Man mår bättre av sex!
Malle26 +1
Till @kiko
Nej vad synd! Vet ju inte varför det avtog men värt testa? Eller hitta en annan.
Ända kruxet är att jag hoppas att vi är på samma plan.. Men jag tror vi är det..
kiko +1
Till @Malle26
Hade med hans personliga liv att göra, enligt honom. Men vi slutade inte som ovänner. Han behövde vara själv. Men lite akward o höra av sig igen när han inte ens svarade sist. Men aja ibland e det bäst o låta det vara ett blott minne :)
kiko +1
Ta det som det kommer. Tjejer hartrndensen o förstora upp saker innan man ens lärt känna varandra. Så njut var inte så seriös!
Malle26 +1
Till @kiko
Nej har inget behov ta reda på heller! Jag njuter
AKAmini +1
Med en kortvarig kk i vintras. Kemin och attraktionen var magisk, vilket resulterade i riktigt hett sex. Han var så förbannat snygg och söt att jag gick igång bara av att se honom! Tyvärr blev jag gravid och han skötte inte det vidare snyggt direkt, så jag avslutade det hela. Vi har dock upptagit kontakten lite smått nu sedan början av förra månaden - men inte träffats - och han har bett om ursäkt flera gånger. Får se om det här leder någonstans nu då...
tess_91 +1
Mitt bästa jag kommer på just nu: hade en trekant med två killar i höstas. Den ena hade jag en romans med och väldigt mycket härliga känslor för, den andra killen "raggade vi upp" tillsammans. Han var sjukt attraktiv, lång och fit och välutrustad och på rätt nivå även personlighetsmässigt med humor och glimten i ögat.

De två hjälptes åt och turades om att ta hand om mig hela natten (ena killen kom fem gånger och den andra var helt outtröttlig!) jag var i himmelriket. Ville bara ha mer och mer och mer.

Så. Det var verkligen en sådan där natt när man uppfyller en fantasi, och även om jag har experimenterat en hel del har jag nu i efterhand nästan svårt att förstå att den natten verkligen har ägt rum...
Aceton +1
Har i 1,5 års tid haft sjukt bra sex med en kille jag inte är i ett förhållande med. Vårt förhållande blir dessutom bara bättre och bättre. Vi förstår varandra fullt ut i det fysiska, men är fortfarande osäkra i varandras personer utöver det. Det blir en härlig kombo av spänning då man upptäcker varandra, och en självsäkerhet i det fysiska där man vågar ta för sig och upptäcka nya saker ihop. Sexet är väldigt varierande - vi har testat så himla mycket nytt ihop, men även mysigt morgonsex och missionären under täcket kan bli lika härligt och spännande ihop med honom.

Tror att bra sex hänger på personkemi, öppenhet och en rejäl dos tillit.
cocca +1
Med en kille som jag träffade lite för typ sex år sedan. Han är 10 år äldre och så jädra snygg. Precis min smak. Och han visste vad han höll på med och vad han skulle göra för att få igång mig. Erfaren och omtänksam helt enkelt. Räckte med att han strök mig på låren typ så gick jag igång, haha.

Vi blev bekanta typ två år innan vi låg med varann första gången. Och fast det nog hade kunnat bli väldigt seriöst och bra så har vi Tyvärr alltid haft absolut sämst tajming så vi har aldrig försökt riktigt. Och nu är det för sent!
Jag älskar min sambo men jag önskar att det hade slutat lite bättre så vi iaf hade kunnat haft någon slags kontakt idag eftersom han är en av de snällaste och finaste människor som jag mött.
Malle26 +1
Vad häftigt att läsa alla storys! Även då jag är lite sen på att svara...
Sex är häftigt, kul när man är uppmärksam hur mkt närmre det för en och skapar en nästan magisk stämning nästa gång man ses :)
Har också börjat gå igång bara jag ser han när vi träffas. Vill bara krama han. Man blir typ hög på alla härliga känslor. Så härligt få vara det utan att vara kär och blind för den sakens skull. och en massa humor sinsemellan! Topp :)
Malle26 +1
Till @Aceton
Låter häftigt! Hur kan ni fortfarande vara osäkra på varandras personligheter efter 1,5 år? Har ni kanske bara hållt er relation till sex då?
Tror också bra sex hänger på det! och två personer som är i nuet.
Aceton +1
Till @Malle26
Vi är helt enkelt väldigt olika varandra! Förmodligen därför det aldrig kommer kunna bli något seriöst - och samtidigt anledningen till att det fantastiska vi har nu hållt i så länge.

Är ju såklart bekväm i hans sällskap, annat hade varit konstigt. Men jag känner fortfarande att det finns så himla mycket kvar att upptäcka och lära känna :)
Malle26 +1
Till @Aceton
Vad häftigt!
jossanbe +1
Det var med en äldre kille för tre år sen och jag tänker på det fortfarande ibland för det var så sjukt hett. Vi hade aldrig något riktigt förhållande egentligen men vi träffades regelbundet.
Han var väldigt omtänksam och älskade långa förspel där min njutning stod i fokus så han höll på länge och ökade intensiteten med tungan och händerna. Sen när han väl kom in i mig och jag var superupphetsad så tog han liksom kommandot och styrde och ställde på ett manligt sätt.

Han berättade vad han tände på och vad han gillade med min kropp och var liksom extremt närvarande i sexet. Och så var han uthållig och kunde köra på hårt och länge i olika ställningar. När han sa att han var nära att komma så bad jag honom att fortsätta ett tag till och då kunde han göra det fast han var så nära att spruta.

Har haft bra sex både innan och efter det men aldrig så sjukt bra som med den här killen som var 14 år äldre men såg otroligt bra ut, väldigt manlig med snyggt tränad kropp och hans k** var rejäl och fin utan att vara FÖR stor.
Och sen efteråt låg vi sked och han höll om mig i sina starka armar tills jag somnade... Han var väldigt fin, fast åldersskillnaden var stor och det var fel läge i livet med ett förhållande då. Men ett sjukt bra minne är det.
Malle26 +1
Till @jossanbe
Det låter lite som den killen jag har nu. Just att han fokuserar på min njutning, känner jag igen... Så kul med ett sådant minne, men den killen du har nu är inte lika bra då? :)
Min kille fråga sist, om han fick spruta på mig, eller om han fick komma i kondomen i mig? Så ödmjukt. Inte en kille som bara gör sitt, utan mera ödmjukt och romantiskt. Också väldigt uthållig. Tog bara 28 år för min del att få uppleva en sån här kille, = )
jossanbe +1
@malle26 . Sex är ju inte det enda som är viktigt i ett förhållande men eftersom jag inte hade något riktigt förhållande med den där killen så var faktiskt sexet viktigast då :-). Andra killar kan också vara underbara totalt sett fast de kanske inte är precis så fantastiska som honom just i sängen.

Men jag håller med dig om att det tråkigaste är killar som bara gör sin grej och inte kommunicerar bra under sexet. Om den där äldre killen jag var med ville variera och komma på mig i stället för inuti mig så kunde han säga typ "jag vill komma på din sexiga kropp" och det är ju mycket sexigare än att han helt plötsligt drar ut den och man får sprutet på sig helt plötsligt när man inte är beredd på det.

Eftersom han kommunicerade så märkte jag att han tände som f*n på min kropp så att han ville komma på den och då kändes allt mycket hetare när han väl gjorde det. Med vissa andra killar har jag mest tyckt att det var lite kladdigt och bökigt men eftersom jag kunde leva in mig så bra i hans njutning och han fick mig att känna mig dösexig inför honom så var det också tokhett när han väl sprutade.

Hans uthållighet gjorde också att jag lyckades komma samtidigt som han var inne i mig och stötte och det brukar jag annars ha väldigt svårt för så ja, bra sex kan vara helt fantastisk, men det räcker ju inte för ett seriöst förhållande.
Malle26 +1
Jo men precis, det är just det med denna kilen att det är mest sex som är grejen för oss, nu har vi dock börjat göra saker ute också, och han är så drivande, tar upp saker åt en man tappar, håller upp dörrar, betalar för en fast jag säger nej, ja gud vet vad. social och pratar med allt och alla ute, det tycker jag är skitkul. Han är väldigt fin, och ödmjuk men ändå något med kemin som inte helt stämmer. Kan dock inte komma på vad det är...
Vet heller inte hur jag ska väga upp hans gentleman stil? Något tips för det? Assvårt.. Räcker ta för sig i sängen..

Jo det är väldigt nice med komplimanger i sängen.

Vad underbart att få komma samtidig som killen, har jag aldrig lyckats med.

för min del känns det verkligen som jag gjort en resa för att "vara såhär frigjord som jag är nu med sex" Har inte riktigt litat på killar förut, pga killar jag hade sex med direkt som sedan drog när jag va yngre.