Svider vid sex andra gången

nad-aa +1
Hej!
Jag har inte haft sex med min kille i tre veckor och när vi hade så börja det svida jätte mycket, det har aldrig hänt förut, och jag tar inte p-piller eller inte nån skydd alls, och det börja svida mer andra dagen jag hade så ont att jag puttade bort han. Det konstiga att jag har aldrig haft sån bränna förut. Va kan det bero på har nån här gått genom samma sak?? Och det svider jätte mycket när jag kissar

7 svar

kiko +1
Urinvägsinfektion låter det som, kan ha gått över till bäckeninflammation. Kolla med barnmorskan eller gyn, de har bättre koll än vi.
mamacitaa +1
Otroligt dumt att inte använda något skydd. Den enda orsaken jag kan komma på var om ni använder kondom, att du inte tål latex. Kanske kan vara svamp också.
kiko +1
Varför skyddat ni inte er? Eller ni planerar barn?
Vampira +1
Till @nad-aa
Varför ska alla skriva kommentarer angående att dom inte skyddar sej? Det var ju inte det ts frågade efter... Tror ts e stor nog att fatta själv.

Ot var min spontana tanke Uvi.. Eftersom det svider när du kissar. Jag brukar ha problem med att det svider vid sex bara och det beror på att jag är så "torr" alltså inte torr torr, utan exemtorr typ..
kiko +1
Till @Vampira
Tyvärr fattar inte alla vad som händer av dem konsekvenserna. .
Vampira +1
Till @kiko
Tror nog dom flesta vet men dom skiter i de..
Lyllipop +1
Det kan hända att du fått en blåsa. Det brukar ofta hända om du inte är våt. Det kan också vara urinvägsinfektion.
Gå till en ungdomsmottagning och få löst det.

Om du är för torr så föreslår jag att du i fortsättningen förlänger förspelet, och kanske köper glidmedel. Kolla online (t.ex PassionOfSweden.se) om du inte vill gå till ett apotek.