Tror min pojkvän <3 systern

vaiogirl +1
Hej !
Jag har en lite äldre pojkvän. Han har inga barn och lever ett ungkarlsliv. Hans syster är två år äldre och lever oxå ett "ungkarlsliv" alltså inga barn, och bor i lägenhet.( båda runt 40 år)

Men saken är de... Dom två är väldigt nära varndra. Dom har en stuga tillsammans som dom ärvt, dom är de enda syskonen. Dom brukar semestra ensamma i den stugan. Upp till två till tre veckor! Själva!! Om jag var med mina syskon hade vi bråkat som fan haha

Men jag har märkt nå konstigt... Dom bryr sig väldigt mycket om varandra , de gör jag med mina oxå , men dom gör de överdrivet mycket med varandra..
Dom ringer varenda dag (dom är runt 40!!) vem ringer så ofta då???

Sen när jag var hemma hos systern till honom då märker jag att hon med höll på foten och typ "gosade" med hans fot fram och tillbaka.. Och han säger jämt att hon är sexig och sjukt snygg och kan få vem som helst. Ja hon är blond o snygg,, jag brunett :/ vet att han är vrålkåt på blondiner , och snuskig fantasi. Helt ok.

Han sover ofta hos henne i hennes lägenhet i en annan stad.

Jag misstänker att dom gär nått. Sexuellt. Båda är väldigt sexuella av sig så att säga.

Jag drömde om att dom hade förhållande med varandra och tog upp det med honom. Han sa inte de jag förväntade mig , tex : nä Fyfan va äckligt! Han bra bytte nervöst ämne.

Sen har de tagits upp igen och han blir alldeles röd i ansiktet och asnevös när jag säger nått om de. Han har ALDRIG varit så nervös som han är när jag typ nämner nått om det. Jag är inte tjatig om de utan spelar ovetande och skämtar lite.

Jag vet nästan att dom gjort nått jag kan se de på honom. Och jag skulle faktiskt inte bli förvånad då dom båda är från liten by och sådär snuskiga av sig..

Vad ska jag göra vad tycker ni, säg vad ni vill, jag tycker de är avskyvärt om de är sant o jag kan spy rakt ut. Jag känner magkänsla att jag har rätt o försöker undvika ändå..

Men tänk om jag har fel? Men jag har aldrig märkt de såhär på någon annan människa i mitt liv! Och de handlar inte om svartsjuka.


Det är ett svårt ämne att ta upp , gör om de inte är så, då kanske han undrar vadfan jag tänker med..
Hjälp mig vänner!!Help me friends!

13 svar

Mliillo +1
Att de pratar med varandra varje dag ser jag inget fel i och inget konstigt alls. Man kan vara väldigt nära sina syskon i alla har olika relationer till varandra. Men det andra du nämner låter rätt sjukt faktiskt och lite skumt..
Inte precis som att du kan fråga rakt ut o han skulle erkänna..jag hade spionerar om jag var du.
vaiogirl +1
Till @Mliillo
Jaa... Jag tror jag får göra d.. Det är sånt känsligt ämne.. Tänk dig själv liksom att fråga killen om han är med sin syster. Så himla sjuk fråga :((
mamacitaa +1
Tycker det är fint när syskon har en bra och nära syskonrelation. Det kan ju vara så att "du ser det du vill se" alltså att dom ger varann komplimanger och smeker varanns fötter kan nog lätt misstolkas. Håller med ovan, håll koll på dom och speja efter konstigt beteende. Du skulle ju kunna fråga systern precis som med din kille och se hur hon reagerar?
vaiogirl +1
Till @mamacitaa
Abslout man kan ha en mysig relation med sina syskon, kramar och närhet såklart. Men jag har bara EM sån dålig magkänsla om de här... Men tack för tipset!! Ska göra de!!
Sockertroll +1
Jag och min syster har en väldigt nära relation och det är ju inget fel med det.
Men antingen så frågar du din sambo eller håller lite extra koll. Jag tror dock du inte har något att oroa dig över.
AKAmini +1
Deras beteende med varandra tycker jag inte låter konstigt eller överdrivet alls, vissa syskon står varandra väldigt nära helt enkelt.

Jag och min bror har 5 års åldersskillnad (han är yngre) och vi har alltid stått varann väldigt nära. Nu pratar inte vi på telefon varje dag då vi bor rätt nära varann och träffas oftast flera gånger i veckan och båda har egna familjer att ägna oss åt. Men vi kramas mycket, pussar varann på kinderna, när vi var lite yngre låg jag ofta i hans armhåla (innan hans sambo 'tog' den platsen) när vi kollade på film och han säger ofta att jag är söt och gullig.

Vår relation har helt enkelt inte förändrats mycket sen vi var barn, förutom att vi inte har samma tid för varann eftersom båda har barn och han har sambo. Hans sambo kallar vår relation för ninja-syskonkärlek - den sorten som smyger sig på en och klappar till en på käften xD Inte säker på vad hon menar med det men hon tycker det är hilarious!


Huruvida du bör lita på magkänslan eller inte är svårt att säga. Du tror inte att det bara beror på att du inte kan relatera till deras syskonkärlek för att du själv inte står dina syskon så nära?
119906 +1
Allt lät normalt förutom när jag läste att systern gosade med hans fot.. like wtf? Störande det lät
Merida +1
Vissa relationer kan, för andra, se konstiga ut. Men man måste tänka på hur hela deras Liv tillsammans har varit.
Vampira +1
Det kan ju bara va så att du är "ovan" typ. Alltså jag har ingen nära relation med mina syskon, vi umgås inte, pratar aldrig i telefon, är inte vänner med varandra på facebook osv.. Men min kompis är rätt nära sin bror, dom reser tillsammans, går ut å äter tillsammans osv och det tycker ju jag är konstigt och onormalt men det är det ju egentligen inte. Kan ju va samma med er, du tycket det är konstigt för att du inte är van vid det.
Men jag tycker du ska spionera :D uppdatera gärna ;)
Merida +1
Till @Vampira
Tänker också att det kanske upplevs som mer konstigt när de har olika kön?
robino +1
Kan ju vara så att du bara är svartsjuk? Men samtidigt tycker jag du ska ha extra koll, ibland ska man lita på magkänslan och att han blir så nervös verkar lite lustigt. Behöver ju verkligen inte vara något dock :)
Vampira +1
Till @Merida
Ja det var det jag syftade på, det blir alltid extra "konstigt" med bror och syster
Miikaelaa +1
Alltså alla syskonrelationer ser ju olika ut. Jag har sett vissa som pussar och kramar sina syskon 24/7 och andra som bråkar ofta. Vissa är mer öppna och ger varandra komplimanger, andra pratar knappt med varandra.

Så jag personligen har svårt för att tro att det skulle vara något. Tycker inte att du ska spionera eller så, om det skulle vara något så får du ju veta det förr eller senare.