Vad gör nu efter sex

vaiogirl +1
Vad händer efter sex. Sekunderna efter han kommit tillexempel.

Jag är inte nöjd hur det går till för min del, och undrar om de är vanligt eller om jag borde be om mer.

Efter sex, Alltså efter han kommit då jag inte alls kan komma av penetration, då är allt slut.

Tex han sprutar, sen sätter sig vid tvn. Jag ligger kvar naken i sängen, han ropar att jag ska komma dit. Jag ligger kvar och känner mig helt lämnad. Sen är han förlorad i tvn.

Hur är de för er? Jag var tvungen att låsa ib mig på toan och gråta. Överdriver jag?
Han slickar mig inte, kysser mig inte, smeker KNAPPT!!!

Men själva sexet är bra..förutom närheten-

Ah ja vet inte...jag vet typ vad ni kommer säga men vet inte hur jag ska göra eller om jag överdriver

12 svar

123383 +1
Låter som en självisk jävel, kyss och smek borde han åtminstone göra. Slicka gör inte alla killar precis som inte alla tjejer suger, du kanske kan få honom att börja göra det men om han aldrig gjort det innan kanske det inte är något för honom bara :) men han borde absolut göra mer för dig
mamacitaa +1
Om du inte säger något så kan det aldrig bli bättre.
Merida +1
Haha! Vilken gris! Vägra penetration innan du kommit. Men då måste du också visa vad du vill ha! Och ibland får man ta sig dit själv.
58736 +1
Har du sagt något? Om inte så vet han förmodligen inte hur du känner, ingen tankeläsare. Prata med honom om det.
Fnitterfia +1
Är lite likt i min sits. Jag gnäller nästan om att jag vill bli rörd mer där nere, men han gör det inte bra om jag säger till och om han gör det självmant så precis då jag börjar slappna av så slutar han -.- själv så gör jag en massa förutom oralt o känner att jag vill ha detsamma av honom! Men hur många gånger jag än bett om det så har han inte gjort det utan att de känns påtvingat.. åååh killar -.-'
angelgirl +1
Jag känner samma sak hade sex jag red han och sen efter när han kommit så direkt in i duschen för han, va ni, jag då, känner mig inte helt tillfreds med mig,men jag ska nog tillfredställa honom, vad tycker ni?
angelgirl +1
Till @Beavy
Lätt att prata med honom när han börjar ordentlig skylla att det är nog det är problemet med mig, fast jag tycker inte så, han säger, vad det inte bra? Du Fan på dig som gnäller, va nöjd! Hur låter det?
58736 +1
Till @angelgirl
Haha ja du, hade han varit min kille hade han åkt ut med huvudet före om han sa sådär till mig när jag ville diskutera vårt sexliv!
emilialinden +1
Då tycker jag du borde ställa dig frågan vad ni har för slags relation. Ser han dig som endast sitt "bootycall, kk" eller liknande eeller ser han dig som mer än det? Vänner? Mer än vänner? Dejtar? Samtidigt som du måste ta reda på detta genom att konfrontera honom och fråga honom så måste du även fråga dig själv samma sak.
Fråga honom saker, prata med honom om vad du vill och hur du känner. Se om han kan tänka sig samma saker. Mysa efter sex? Mer smek? Göra något tillsammans? Tror det bästa du kan göra är att prata med honom för att se var ni står och sedan se vad du har att jobba med.
kiko +1
Sluta träffa honom då om det inte ens går att prata med honom. Förstår inte varför man nöjer sig. Han kanske inte ser er relation på samma sätt som du gör. Ni vill olika saker helt enkelt.
kiko +1
Till @angelgirl
Och varför ska du tillfredsställa honom om du inte får ditt? Lät väldigt ologiskt.
kiko +1
Till @vaiogirl
Har du ens pratar med honom om vad du vill ha? Killar kan inte läsa ens tankar, ibland måste man ta kommando själv o visa vad man vill ham