Varför säljer tjejer sex

mafia +1
De jag ville fråga vad är anledningen till en tjej börjar sälja sex fast hon kanske eller i de flesta inte behöver pengar?

41 svar

Aikos +1
Av samma anledning som när hundar rullar sig i Lera (tänk nu)..
chokladdd +1
Tjejen kanske söker någon typ av bekräftelse? elr så kanske hon bara gillar ha sex me främmande :S
P-Floyd +1
Alla tjejer vill ha pengar.
Aikos +1
Hundar som rullar sig i leran = Vill bli smutsiga.
P-Floyd +1
Lägg ner Aikos
Aikos +1
Skyddar du tjejer som säljer sex? :O hahahhahahaha
Mycket hellre A-lagare än Horor
P-Floyd +1
Alla människor har sitt eget val i livet
Alliely +1
Hur kan du säga så aikos? tänk hur sjukt illa en tjej mår med sig själv för att hon ska börja sälja sex. sparka inte på dem som redan ligger ner.
MKJS +1
Okej, inte för att jag gör det, meen.. Hon måste väl inte må dåligt? Lättförtjänta pengar ju?
MKJS +1
Vet inte om det där lät fel. Men menade att jag inte gör det... hehe.
MacNicol +1
Finns otroligt många bakomliggande faktorer till att en person säljer sig själv och sin kropp.
Att förenkla det såpass mycket att säga att det handlar om pengar eller ett självskadebeteende är inte ens seriöst och personer som säljer sig själva och ger orsaken att det är enkla pengar lever i ren självförnekelse...
89762 +1
Läs ''14 tillsalu '' en asbra bok om en tjej som sålde sex när hon var 14 år osv, och berättar en massa om det och varför hon gjorde de
blontsnille +1
Dom får antagligen inga anda "jobb", right? Svårt att veta hur folk tänker ^^
superstar1 +1
Jag är emot sånt.
säljer som strippar, säljer sex..m.m. har för mig inte respekt för sig själva.
vem som helst kan sälja sin kropp för pengar, men inte många gör det.
man tänker lite längre än så-.
hellre jobbar jag på donken än säljer mig.
blontsnille +1
Hah ursäkta mig, men j*vlar vilken förolämpning mot dom som jobbar på Donken. ( Jag gör det inte ^^ )
superstar1 +1
Jag har jobbat på donken och vet vad jag pratar om. det är ett skitjobb.
92749 +1
Money is power. Sex is power. Therefore, getting money for sex, is simply an exchange of power.
75696 +1
Min teori: Tjejer i sverige som säljer sex eller jobbar som strippor gör det ju inte för att de behöver pengarna. I sverige kan man alltid få hjälp med det ekonomiska om det är det man har problem med. Jag tror de flesta som gör det är i stort behov av bekräftelse. Eller att de under sin uppväxt blivit illa behandlade av män och har fått nån sorts skev uppfattning om att det är en bra ide att använda sin kropp för att mjölka män på pengar.

Jag funderade ett tag på att bli strippa men förstod att det måste ju vara något som är fel med mig om jag vill ha ett yrke som förstärker mäns nedvärderande syn på kvinnor.

Att man skulle tjäna mycket pengar lockade såklart men inte så mycket igentligen. Jag tror det var en blandning av en förskönad bild av strippyrket och all bekräftelse jag skulle få. Dessutom tänkte jag att alla killar vill se nakna tjejer som är sexiga. Och jag ville bli den tjejen som alla killar vill se. Det tog mig ett tag att inse att det bara är idiotkillar som bryr sig så mycket om strippor och porr. Bra killar vill ha och göra med bra tjejer. De har ingen respekt för någon som säljer sig själv på det sättet. När jag själv tycker om både min personlighet och hur jag ser ut och jag märker att andra också uppskattar mig som jag är, då har jag all bekräftelse jag behöver.

Så med tanke på att jag hade väldigt dåligt självförtroende och mådde allmänt dåligt då så tror jag många som jobbar som strippor eller säljer sex har mycket problem med sig själva.
louuu +1
Jag håller med föregående talare...

vissa har väl inget val, de måste för att överleva.. medans jag tror att om man mer eller mindre trivs med jobbet så har man en skev bild av sin kropp.. jag kan tänka mig att många levt med missbruk eller har blivit sexuellt utnyttjade när de var unga och att de därför inte ser sex som något speciellt, de kanske tror att världen är byggd så att det är normalt att bli nedvärderad och utnyttjad sexuellt eller så har de bara blivit avtrubbade från känslor helt pga detta...

det tror iaf jag är vanligt.. tidigare sexuellt utnyttjad...
DanceDance +1
En del människor gör det i syftet av att tjäna pengar, sedan går det utför och man tillslut gör det för att man tycker att man själv inte är värd bättre. Ett slags skadebeteende. Så beskriver i alla fall en tjej det i boken 14 år till salu som nämndes innan, tragiskt som faen.