Alla tjejer på stan ser likadana ut

pussih +1
Är det bara jag som tycker alla tjejer ser lika dana ut? Typ svarta tighta jeans, höga klumpiga klackskor eller kilklack, svart skinjacka, brun skinväska och ofta långt rakt hår.. I allafall i växjö å kalmar! Känner mej som en redig bonde när jag kommer i mina vanliga jeans å ngn vit jacka från jc och hm skor! Ser ni oxå ut sådär? ''moderna''? ;) eller hur tkr ni alla tjejer ser ut?

139 svar

wishingStar +1
Jag upplever inte att allaa ser likadana ut. Nej!
pussih +1
Näää inte ALLA. Men nu mena jag dom flesta!
Mliillo +1
Det är så även i Malmö, många har likadan klädstil, men inget jag tänker så mycket på. Tittar bara extra noga om en tjej är snyggt klädd eller har något snyggt som jag vill ha hehe =)
Många tjejer har väl helt enkelt samma smak :)
Wishing +1
Ja tycker många klär sig ungefär likadant men tycker det är snyggt just den stilen. Önskar jag kunde se bra ut i samma kläder.:D
wishingStar +1
Ja exakt. Vissa kanske gör det. men vad är "problemet" med det då? Inte för att jag upplever det så här i Stockholm =)
Lykka +1
Ja "alla" ser likadana ut, det stör mej lika mycket varje gång jag går utanför dörren. Fast generellt tycker jag stilen är(iaf här): converse, leggings(även fast det som tack och lov börjar synas mer jeans), tunika(eller stickat på vintern) och den får gärna va konstigt skuren, tjock halsduk, skinnjacka, oversize nörd-sol/glasögon, långt rakt hår(hälften av gångerna uppsatt i en hög hästsvans). Generellt sett exakt samma färger också.

Va i Paris i helgen och kunde urskilja svenska tjejer DIREKT. Skjut mig så tråkigt det ser ut.
Lykka +1
Förlåt jag glömde den obligatoriska onödigt stora väskan på armen(vad sjutton fyller man upp den med?)

Och problemet är, för mig, att jag tycker det är sorgligt för jag älskar individualitet och kreativitet.
Ifyouseekme +1
Förstår inte hur det kan störa er så mycket?!
Mliillo +1
Jag går också som alla andra, men det betyder inte att jag vill se ut som "alla andra" utan för att jag helt enkelt tycker att det är snyggt med tighta jeans, kofta, skinnjacka och en stor väska på ena armen. Jag går dock emot trenden och skippar både converse och uggs och kör på skinnskor från Ecco istället ;)
pussih +1
Jag tkr bara det är tråkigt! Tjejerna kan ju knappast tänka: Om jag köper de här å de här alla andra moderna tjejer har blir jag oxå snygg å modern å blabla..
NÄÄÄÄ dåå är man bara en i mängden! tråkigt
Mliillo +1
Pussih: läste du mitt inlägg? Jag tror såfall det är fjortisarna som tänker så, för folk i min ålder klär sig efter det som sitter snyggt på dem, bl.a jag. Så nej jag bryr mig inte om vad andra har på sig, men man ser ju att det flesta kläderna i butikerna är detsamma och klart man plockar på sig det man tycker är snyggt.

Sen är väl leggings, jeans eller kofta inte så märkvärdigt? Eller skinnjacka och väska? Det är väl "bas"kläderna och det är väl oftast en självklarhet att folk har det hemma.
Hur hade du tänkt att man annars ska klä sig för att "sticka ut"? Varför orkar man ens bry sig om hur andra ser ut? :P
Emma_Sofia +1
Det som beskrivs här är ju "baskläder" så visst, de flesta kan känna igen sig.
Bailando +1
Vad glad jag är att någon annan tycker så! guuud vad jag tycker det är tråkigt nuförtiden. ingen sticker ju ut. jag förstår inte hur det har blivit så här. tycket det är synd och oerhört tråkigt :(
Mliillo +1
Varför måste man sticka ut då? Man kanske har den klädsmaken och tycker man ser bäst ut i det? Ingen annan stil passar mig in i smaken i heller.
WalkingWond +1
Jo men det är faktiskt så att tjejer från stan har en alldeles egen kultur. Ja, de är till och med från en annan värld!

Det började för flera år sedan, då storstäderna blev tätbefolkade och många personer (mest tjejer, för det var de som blev utsatta för pervokillar som inte trodde att det gjorde något om man tafsade på tjejer när det var tätbefolkat) bestämde sig för att flytta till undergjorden. Nu lever de där, har sin egen kultur, sitt egen sätt att tänka och speciella kläder. Det är därför de är så lika. Och det är SANT!
Bailando +1
Jag menade inget ont mot dig karolina24.
Mliillo +1
Haha nej trodde jag inte heller, men jo samtidigt var det ju mot mig för alla i stan ser ju lika tråkiga ut som jag? Hur orkar man bry sig ens? Visst tycker jag det är kul när folk sticker ut ibland, men det är ju baskläder folk går i på stan, kläder som folk trivs med, kläder som folk tycker är snygga. Låt oss vara tråkiga då ;)
Mliillo +1
Hade jag gått ut i balklänning hade folk tittar snett på mig, så vad är egentligen snyggt och utstickande?
110833 +1
Klänningar finns i tonvis av olika längder, stilar och former, säg nu att alla tjejer skulle ha klänningar på sig i krogen skulle dom ändå inte se likadana ut.
Bailando +1
Nä jag bara sa vad jag tycker :) jag tycker också att alla ska få ha på sig vad man vill. vad man än tycker är snyggt. tycker bara det är synd att alla tjejer tycker att samma kläder är snyggt. då ser ju alla likadana ut.
jag tycker att den stilen som beskrivs här är snygg. men sedan är jag en person som gärna har på mig mycket färger, så det är för tråkiga kläder för min smak, men min syster tex klär sig precis så och det är jättesnyggt på henne. och många andra.