Attraheras ni tjejer av yngre män?

iminfantasi +1
Attraheras ni tjejer mest av män som är äldre eller av män som är yngre än er? Eller av den som ni vet är erfaren på relationer och har haft sex förut eller av den som inte har haft seriösa relationer och är oskuld?

Tack på förhand!

28 svar

121288 +1
Äldre män! Tyvär brukar dom äldre ha haft fler sexpartners och det gillar jag inte ush. Känner dock en kille 18 åring som har legat med runt 20 tjejer(nej han skryter inte vi är såpass nära haha) och det är turn off för mig alltså han behöver inte va oskuld men äldre och lagom erfaren! =)
picknick +1
Skulle jag bli singel idag skulle jag hellre dras till någon som redan haft åtminstone ett längre förhållande. Den personen vet vad det innebär att ha en partner, vi vet båda att det kan vara jobbigt att ha ett tidigare förhållande bakom sig ibland, vi vet vad som inte fungerar osv osv osv.

Men om jag skulle träffa en kille som är 23 och oskuld så skulle jag inte ha något emot att ta den haha :)
Mliillo +1
Attraheras inte ett dugg av yngre än 25, men det är oftast för att de inte har växt upp eller så är det jag som är lillgammal. Fungerar helt enkelt inte med yngre killar. Dras till män mellan 30-40 =) Har mer gemensamt att prata om med dem.
tomcollins +1
Upp till två år äldre är okej. Och ett år yngre kaaaaan funka. Men helst inte. Det märks å andra sidan ingen skillnad om det är ett år yngre eller lika gammal.
108042 +1
Attraheras av mogna och självständiga killar! Yngre än mig på 1 år är dock ett nono :)
Merida +1
Jag attraherad av personernas plats i livet. En man som kommit illa långt som jag värderar jag högt. Om han däremot är 30 bast och fortfarande är ute och röjer varje helg så är han inget för mig! :)
AKAmini +1
Rent utseendemässigt så attraheras jag mest av lite yngre killar. Tycker att många killar som passerat 30 ser jättegamla och gubbiga ut. Jag tilltalas dock inte alls av åldersskillnader åt något håll och skulle inte gå över 3-5 år uppåt max, och 1-2 år neråt max.

Jag dejtade en kille för något år sen som var fyra år yngre och för en 27 årig trebarnsmamma var han verkligen en pojke.
bubblegummy +1
Jag dras inte till äldre. Helst ska de vara i samma ålder, men hellre yngre än äldre. Min gräns går vid 3 år yngre och 3 år äldre.
laza13 +1
Nej nej aldrig, killen måste vara äldre, helst minst 5 år :P
Nathaliemedh +1
Äldre. Gud vad avtändade om de skulle vara en liten plutt som är typ ett år ynge. 2 år äldre är perfekt eller 3. Sexigt och nice!
Kouki +1
Jag blir attraherad av både äldre och yngre, men tenderar till att känna att det är mer tabu för mig personligen med yngre män. Mycket för att jag är relativt mogen för min fysiska ålder, och blir konfunderad över både jämnåriga och yngre mäns beteenden i många fall, och därmed inser att rent logiskt sett så skulle vi förmodligen inte passa ihop :)

Så rent utseendemässigt samt på det sexuella planet, kan det gå åt alla håll och kanter more or less, då båda ytterligheterna är intressanta, men när det väl kommer till kritan på det djupare planet brukar jag hamna hos äldre individer. Med undantag av min sambo nu som är lika gammal, men haft liknande upplevelser och fungerar lite på samma vis som jag :)
Kouki +1
Kan säga att den största ålderskillnaden mellan mig och en kille, där han var yngre, var 2 år, så det handlar inte om små 14åringar :P

Sen kan man väl också se killar i 15års åldern och se hur snygga de KOMMER att bli när de blir lite äldre, men att man aldrig skulle komma på tanken att göra något med honom :p
Mliillo +1
Jag måste erkänna att jag tycker Benjamin Ingrosso är väldigt snyggt för att vara 16 år och han kommer nog att bli en pudding. Synd att han är så ung och jag tänder verkligen inte på småttingar men han har en charm över sig hahah
Mliillo +1
Sen är jag svag för killar som kan dansa så det är nog därför också som spelar in:P
121288 +1
Hahaha sant. Vissa personer ser man direkt- när dom blir äldre kommer dom bli jävligt snygga
bubblegummy +1
Haha det blir alltid tvärtom tycker jag, att de som var snygga som yngre blir oattraktiva och vice versa.
bubblegummy +1
Zlatan var riktigt söt när han var yngre :P här var han 19 youtube.com/watch?v=6aLQ_yu0trw
Mliillo +1
Hahah han är sig lik tycker jag =)
bubblegummy +1
Haha tycker du? Han är rätt snygg nu men ser sjukt annorlunda ut tycker jag :P
Mliillo +1
Jaa han ser ut som en man nu ju :P