Bästavän psykopat? Ljuger om att hon har cancer&aneroxia

Anonyym01 +1
Hej, har lite panik eftersom att min bästavän ljuger om iprincip allting. Kan ta det kortfattat men t.ex varje gång jag mår dåligt och känner att hon ej finns där för mig och talar om detta för henne så tar hon upp nya saker om henne som jag aldrig hört innan för att skydda sig själv i situationen, hon ljuger så mycket så att hon själv börjar tro på det, hon är så bra på att manipulera, hon får alltid som hon vill annars blir hon galen och börjar gråta, hon hotar en hela tiden, och när man bråkar med henne får hon en alltid att se dum ut för att hon alltid är "offret" för att hon alltid ska försvara sig själv.

Hon ljuger iprincip om allting, hon sa för några dagar sen att hon haft cancer i flera år från ingenstans, att dem fått hemskickat brev, samtal och mejl angående detta. Hon grät framför mig och vår andra kompis och sa att hon är rädd för att dö, när min mormor vart döende i cancer och den andra kompisens morfar dött i det.

Hon har även sagt att hon har aneroxia sen flera år tillbaka och att läkare kommer hem till henne varje dag, och ibland när hon är as arg och jag frågar henne varför skyller hon alltid ifrån sig som t.ex "men det är alla medicinerna som gör att jag blir såhär". Hur som helst, hon har vart inne på sjukhus pga en annan sjukdom som hon har (scolios tror jag det heter). Och idag bestämde jag och min kompis oss för att en gång för alla bara ringa hennes mamma och låtsas vara oroliga för henne och säga "hur är det med henne hon har inte svarat oss och vi blir ju så oroliga med tanke på att hon berättat att hon tidigare haft aneroxia och nu cancer" vilket vi gjorde. Hennes mamma svarar då i telefon "ursäkta? Va vad snackar du om hon har varken cancer eller aneroxia" osv. Vi fick ju chock, och sen ringer vår kompis och är helt rasande och sa att vi aldrig mer ska kontakta hennes föräldrar osv. ÄR HON PSYKOPAT??????? vi tror ju verkligen det och är livrädda. ALLT vi läst om psykopati stämmer ju in på henne. Asså detta är bara kortfattat om hon är, hon är mycket värre än detta

0 svar