Behöver hjälp med hy :(

Lizzen +1
Hej :) Jag har ett jätte stort problem med min hy, jag har nu i 2 års tid haft jätte många finnar. Men jag lyckades bli av med alla med hjälp av ett "p-piller" men de lämnade en massa ärr :( (släta ärr)
Jag har provad allt, och jag vet bara inte vad jag ska göra? :(
Och så har jag jätte naturligt röda läppar och när jag sminkar över ärren blir läpparna jätte fula,så jag brukar täcka över läpparna med foundation, vilket gör läpparna jätte torra. Jag behöver hjälp med, hur man blir av med ärren (snabbar på processen) och vad ska jag göra med mina röda läppar :(

6 svar

Sammy6t +1
Gå in på skincity.se och gör deras hudtest! Då får du tillbaka ett mejl efter ett x antal timmar från en hudterapeut som hjälper dig med dina problem. Hoppas det löser sig :)
Intaning +1
När du skriver släta ärr menar du röda märken typ? För sånt kan du inte bara få bort på en vecka eller två. Utan de ärren försvinner med tiden, kan ta lång tid. Men det finns säkert något som kan påskynda processen som att "bleka de röda ärren"
Lizzen +1
Till @Sammy6t
Tack! :)
Lizzen +1
Till @Intaning
Ah, hela mina kinder är täckta av "röda märken", Men hur länge kan de ta för ärren att försvinna?
Intaning +1
Till @Lizzen
Åh tufft för dig :/ Har också liknande med röda ärr samt lite grövre. Men du kan ju uppsöka en hudspecialist och rådfråga vad du ska göra för att få ärren att minska. Att rådfråga kostar inget utan är helt gratis. Då kolar de på ditt annsikte och säger vad de tycker DU ska göra. För jag kan inte svara på hur lång tid det tar. Ärr är något som finns där och som somliga lär sig leva med. Men när det kommer till att vara i en annsikte som faktiskt inte går att täcka med smink tycker jag man ska försöka få hjälp :)
Intaning +1
Till @Lizzen
Jag har väl lärt mig leva med mina ärr men något som verkligen drar ner på min självkänsla och självförtroende. Har bestämt att jag ska spara ihop pengar så jag kan göra kemisk peeling. Har läst att det ska hjälp mot grövre ärr. Men det kostar en hel del.