Blåsor på tungan och i munnen!

sofie01 +1
Har ni nått tips på vad man kan göra mot blåsor i munnen/på tungan? Har en innanför läppen och tre stycken på tungan.. Och jag kan verkligen inte äta när det blir såhär! Det gör så fruktansvärt ont. Vad gör ni mot blåsor? Låter ni dom bara vara eller borstar ni på dom med tandborste eller nått? Det gör ju för övrigt så ont att man gråter. Haha.

14 svar

djlou2 +1
Hej. nästan alla har sånna nån gång men 3 på en gång lät alldeles förfärligt. Det hjälper att skölja med några droppar vademecum i vatten, men svider somm attans mens man håller på...blir bättre efter en stund. På lång sikt: Kosttillskott Longovital. Verkar spec. bra mot detta. Du kan googla lite på " mouth ulcers" som detheter på engelska. Har du mycket besvär finns det även tandkräm att köpa på nätet( i UK eller USA) som hjälper det med. Lyckatill.
Vorath +1
Vatten och salt
31778 +1
Ta aceton på en tops eller papper o tryck på
45310 +1
Det finns en ny gel på apoteket som man ska sätta direkt på blåsorna. Snabbare process och hjälpa mot smärtan.
ILJA +1
Skölj munnen med munskölj så att det är sent..och använd aftamed en gel på tub som finns på apoteket.....blåsor är så jäkla jobbigt får alltid dom när jag är förkyld...
honeybun +1
Aceton i munnen? Aj :)
45310 +1
Just det... alfamed! kom inte ihåg namnet.


honeybun: håller med dig. måste svida som f**n :P
honeybun +1
Shakina: Ja och det e väl inte bra att ha i munnen, typ kemikalier....äsch kke jag som missat nåt :D
honeybun +1
Btw, jag får svullet tandkött ibland, men sambon har jämt blåsor o sår i munnen el ahh ofta, han anv oxå den där aftamed och även aloe vera...kke kan va ngt?
45310 +1
Ja, det ska ju funka. Det finns även tabletter man tar dagligen när sånt har slagit ut (zovirac) efter kuren blir man av med dem för alltid eller ett bra tag i alla fall.
Caleria +1
Jag fick en superkräm på apoteket som man sätter direkt på blåsan som heter aloclair med alow vera i. den smakar ganska gott också och blåsorna slutar göra ont efter en natt med krämen. dock är blåsan kvar i nån dag till men den gör ej ont i af =)

Apne heter blåsorna btw ifall du vill google på det.
Caleria +1
AFTE heter det hahaha, sorry. apne är en sömnsjukdom
Jeen +1
Aceton i munnen är väl farligt? inte så bra om man råkar svälja aceton kanske?
snabbsok +1
Askoksal, smakar skit men hjälper.