Borde jag operera näsan?

intohimo +1
Överväger att göra en näsoperation, vad tycker ni? :/

77 svar

Johanna +1
Det tycker jag inte är nödvändigt. Du kan ju dock alltid ta ut piercingen eftersom den framhäver/drar blicken mer till näsan (om du nu inte vill ha den i fokus).
mmik +1
Vi kan inte avgöra det åt dig. även om vi skulle tycka den är jättefin, passar bra in i dit aniskte osv så är det hur DU mår med den, hur du ser den. min näsa är ganska "normal" enligt andra, men enligt mig är det den absolut fulaste näsan som finns och jag tänker fixa den när jag blir 18. onödigt att gå runt med något som gör en så deprimerad, när man faktiskt kan bli nöjd.

uppmanar dig inte till att operera, men tänk hur du hade mått med en perfekt näsa. hade det påverkat dig lite/mycket? som sagt, bara du som kan avgöra!
mmik +1
Tycker btw att det inte är något fel på din näsa! den ger karaktär.
tipzy +1
Jag hade nog opererat om jag känt att det skulle göra mig lyckligare. Näsan sitter ju liksom mitt i ansiktet
intohimo +1
Tack för svaren
spaceshiip +1
En operation kommer bli både smärtsamt och dyrt, opererar du dig dessutom i Turkiet har du ingen garanti på efterbehandling om resultatet skulle bli under förväntan.

Personligen ser jag inget fel med din näsa! Överväg om riskerna och nackdelarna med operationen är värda en näsa du kanske är mer nöjd med.
intohimo +1
Betalar ju inte den själv isåfall utan mina föräldrar, men ändå. Anledningen till att vi tänkte Turkiet är att de har mer erfarenhet av näskirurgi än svenska läkare, plus att man får en semester på köpet... fast det är inte det viktiga hahaha. "Felet" med min näsa menar då är att den är läskigt lik Zlatans... nä men den är sne :D hehe
spaceshiip +1
Dåså! Nej jag tycker att den ser normal ut. Alla har lite snea näsor, men det handlar ju om hur man trivs med den :) Själv ogillade jag min näsa ett bra tag, tills jag insåg att den bara är en liten del av ett utseende som jag faktiskt gillar. Skulle ju inte se ut som "mig själv" utan den x)
carlito +1
"Det är ju ändå mina föräldrar som betalar"

Vill inte vara den tråkige men vill bara säga att du inte ska "leka" med dina föräldrars pengar, liksom om du har väldigt mycket komplex över den så kan det vara förståeligt men annars tveksamt, operationer kostar trots allt mycket.

Men men, din näsa är inte alls i samma liga som Zlatans, egentligen inte något anmärkningsvärt alls.
Papayaaa +1
Om man tar en bild så nära så ser väll de flesta näsor lite skumma ut haha! :)
visa en bild där man ser framifrån istället, då tänker man nog inte lika mycket på den!
tycker inte du ska göra en operation. tycker den ser helt okej ut. inget du ska fundera ens över! =)
som nån annan sa att framhäv inte näsan med en piercing om du inte e nöjd med den.

Framhäv något annat i stället, tex ögonen! :)
Du är ju ung, tycker iaf du ska tänka efter på detta ett tag innan du gör de.
Man stör sig alltid på något med sig själv! Oftast är det bara en själv som tänker på det! :)
Om alla ska operera sig så kommer alla se likadana ut tillslut, Plastiga! :P
anilocin +1
Nej absolut inte! Din näsa är jättefin precis som den är! :)
104158 +1
Jag tyckte inte det var något fel med din näsa. Det är nog bara du själv som tänker på det.
intohimo +1
Tack hörrni, blir glad av att höra att ni inte tycker jag ser ut som Zlatans dotter :)
robino +1
Tycker inte heller din näsa är ful! Det är du som avgör om du ska operera den eller inte. Jag har haft komplex för min näsa i flera år och ska därför operera den i höst, varför må dåligt över något man kan förbättra? :) dock om du inte mår jättedåligt över den tycker jag du ska strunta i det, onödig smärta och pengar!

Jag skulle aldrig våga operera mig i Turkiet. Tvekar inte på att de är duktiga, men om något skulle gå snett i efterhand blir det ju väldigt krångligt. Sen skulle jag tycka det vore läskigt med en läkare man inte kan prata svenska med helt och hållet, men det är ju bara jag!
intohimo +1
Oj är du nervös än då? :D jag är mest rädd för att få nålar i armvecken och sånn skit hehe. vad är det för fel på din näsa? Jag vill nog liksom bara få den rak, inte att dem rör näsborrarna eller nästippen fram och tillbaka :( usch fyfan.

Angående Turkiet så tänkte jag precis som du först menläste lite och eftersom så många i Sverige blir onöjda med sina operationer så kändes det bättre att göra det utomlands speciellt i Turkiet där var och varannan opererar snoken :D Haha. Men det där med språket är jag med lite orolig för... får väl träna upp mina engelska skillz lite om jag gör en operation där xD
Johanna +1
Ska du genomgå en operation är en liten nål i armen det minsta du ska oroa dig över :)
100094 +1
Om du inte trivs med näsan, och att du tänker på den dag in och dag ut så kan du operera den. spelar ingen roll vad vi tycker.
104158 +1
Min syrra ska operera näsan i april. Inte en enda har sagt något illa om hennes näsa (förutom jag men jag är hennes syrra så det räknas inte^^) men eftersom hon själv inte gillar den så väljer hon att operera den. Vi alla kan kommentera om hur fin din näsa är men det är vad du tycker som räknas :)
intohimo +1
Johanna: Sant! Men tänker att själva operationen så är man ju sövd så det borde väl inte kännas iallafall, haha. Och smärtan efteråt får man ta helt enkelt. Undrar om det gör ont att ta bort stygnen D;
aware: det har du rätt i :)! Är dock fortfarande lite osäker. Så ville bara höra med andra.
ninefive: blev hennes näsa fin då?:) jag har fått höra taskiga kommentarer om min... när jag var yngre! Men var väl inte heller så snäll i den åldern så det jämnade nog ut sig. hahaha
Mliilo +1
Du borde vara mer orolig över operationen och inte nålarna. Och då menar jag inte smärtan utan på riskerna kring en operation...