Det bästa erbjudandet på nätpoker just nu

andreiboghiu +1
Om det är något som alla pokerspelare känner till väl så är det den ständiga jakten på det perfekta erbjudandet. Vi spelar ju poker för att det är kul, men om man då dessutom kan komma undan utan att lägga ut för mycket pengar eller för den delen till och med dra in lite pengar så är det bara en fördel.

Det är väl kanske fel att då påstå att det är en avgörande faktor i ditt pokerspelande hur duktig du är på att hitta rätt möjlighet, rätt erbjudande eller rätt promotion, men det är utan tvekan någonting som påverkar hur bra det går för dig när du spelar poker. Det finns folk som är otroligt duktiga på att spela poker men som inte vet hur de googlar reda på rätt information om olika erbjudanden, och som därför ständigt lägger ut mer pengar än de egentligen borde och som därför inte får tillbaka alls lika mycket som de annars skulle kunna.Den skickliga nätpokerspelaren använder tvärtom olika fantastiska erbjudanden för att maximera sin vinstpotential och se till att varenda krona är med och utvecklar den framtida pokerförmögenheten. Väldigt få förmögenheter kommer egentligen på en gång när man slår till på en stor turnering, som många pokerfans som till exempel följer poker i nyheterna eller följer de spännande pokerturneringar på TV tror. Att kolla på stora turneringar med belopp på flera miljoner kronor är visserligen otroligt spännande, men de allra flesta pokerspelare kommer aldrig så långt, till och med om man bara räknar med de som spelar på proffsnivå och lever på sitt pokerspelande.

Identifiera ett riktigt bra erbjudanden

Ett vanligt nybörjarmisstag är att googla efter bra erbjudanden och sen falla pladask för första som låter attraktivt. Det finns dock en hel del saker som du måste hålla utkik för om du vill undvika att begå några förhastade misstag. Det gäller att identifiera erbjudanden som låter dig använda dig av pengar du får i form av bonusar när du spelar utan att du själv behöver sätta in några egna pengar. En vanlig miss är att kolla helt på pengasumman de har i sin bonus, snarare än allt runtomkring. Det finns till exempel många sidor som skyltar stort om att de erbjuder tiotals eller hundratals dollar i bonus, men som bara i det finstilta nämner att det gäller när du själv lägger in en mängd pengar. Om sidan inte är som du hoppats på, om den till exempel har dåliga spelvillkor eller för den delen inte passar med din spelstil, då har du ingen chans att få tillbaka pengarna. Du vill alltså främst kolla efter bra erbjudanden från sidor du ändå gillar, eftersom du kan fastna en del där. Ett alternativ är att passa på de få gånger som du kan få bonuspengar utan att göra ”deposit”, alltså insättning av egna pengar.

0 svar