Eran värsta födelsedag?

Nicci_J +1
Jag har egentligen inga höga förhoppningar om min födelsedag. Men samtidigt är det en dag då som som älskar än ens familj och vänner kan skicka sms, ringa till oss eller facebook om man nu har det. Jag har ingen facebook så för mig är det sms som jag blir glad över.

Nyligen hade jag min värsta födelsedag någonsin. En hemsk dag.

Min dag var att jag började med att vara ensam hemma då dom andra var på jobbet, Sedan åkte jag in till stan och köpte en present till mig själv och jobbade från 17-21.. Kommer hem och trodde att vi i familjen åtminstone skulle äta lite middag ihop eller om dom köpt hem något. Men nej. Inget bror har inte sagt grattis, Min storasyster har inte ens kommit ihåg att jag fyller år. Känner mig så fruktansvärt ensam på grund av dethär. Det gör mig bara påmind om hur lite dom egentligen behöver mig eftersom alla andra är så upptagna med deras egna liv att komma ihåg min födelsedag är tydligen för mycket.

Snälla kan inte du som läser dethär också berätta erat värsta minne av er födelsedag? (fyllde 23 nyss)

17 svar

Nicci_J +1
:( Lät inte heller så kul! Tack så hemskt mycket dock att du delade med dig. :)
aaennil +1
Men grattis du! :)

Min värsta födelsedag var när jag fyllde 16.
Min syster fyller år två dagar innan mig och då kommer alltid ALLA våra släktingar på hennes födelsedag, men inte på min. Dom tycker det är onödigt att fara och hälsa på två dagar. (Detta händer VARJE år). Men varför just den 16:e födelsedagen var den värsta var för att min mamma började jobba tidigt så hon grattade mig inte och min pappa hade glömt bort att jag fyllde år. Sen samma dag så sprack min blindtarm så var tvungen att fara på akuten. Den sämsta födelsedagen jag nånsin varit med om.
PolishElf +1
När jag var yngre, från typ 1an i lågstadiet upp till studenten så varje år så kom ingen av de som var mina så kallade vänner ihåg min födelsedag och det sjöngs aldrig för mig utan för alla andra och deras födelseagar var man tvunget att kunna för annars blev de sura typ...men jag vande mig antar jag.

sen typ när jag skulle fylla 20 så var där en annan som fyllde 20 typ 2 månader innan mig och för henne så fixades det värsta surprisefesten (jag ställde tillochmed upp med bil (trodde jag skulle få någon ersättning för det, då om det inte funnits tillgång till bil så skulle hennes föräldrar hyrt en minibuss typ) vilket jag inte hade gjort om jag vetat hur allt skulle sluta) sen så hade jag gått och köpt en typ handgjord keramikskål till henne som kostade lite mer...sedan hoppar vi då fram 2 månader och då trodde jag att jag med skulle få någon överaskning med tanke på att jag ställt upp och kört den dagen (och andra gånger med) och så vidare....men nej, ingenting, det enda jag fick var en fjuttig mariannegodispåse...
Ryuzaki +1
Min senaste födelsedag firade jag genom att gå på bio ensam i en stad som tar två timmar med tåget att komma till. Filmen var 1 timme och 9 minuter lång och inget hände. (Nåt utländskt konstprojekt med referenser till nån bok jag givetvis inte läst) Men så värst illa var väl inte det. Gör en tråd om nyår så har jag en historia! ;)

Grattis förresten! :D
Delux +1
Orkar inte dra historian, men hämnden kommer vara evigt ljuv för den vidriga människan som nästan total knäckte mig då! Hände för ca tre år sedan och ser man henne viker hon undan eller går ut från en butik jag besöker som hon är på! Så bra att hon passar sig iaf :-)
tipzy +1
Min 18 års dag blev katastrof. Hade velat gå ut och fira med vänner men då va inga av mina vänner 18, lyckades få med två stycken men som va tråkiga och bara satt på en stol och vägra gå in på ställen man betala inträde på xD
Mliillo +1
Usch jag vet precis hur det känns. Grattis på födelsedagen förresten!

Min värsta födelsedag var när jag fyllde 19 år. Gick i skolan och vi hade bara någon dag innan pratat om min födelsedag, jag och mina vänner.
På själva dagen glömde de helt bort att gratta mig. Inte en, två utan alla fem vännerna :( Var så fruktansvärt arg och besviken. Inte nog med det så glömde min släkt också att gratulera mig. INGEN RINGDE.

Min dåvarande pojkvän verkade inte heller vara så engagera, skrev enbart Grattis på face och kom inte ens och hälsade på mig.
På toppen av berget skulle jag göra abort en vecka senare så det var också i mina tankar. När jag gick och lade mig bröt jag ihop.

Min familj kom ihåg det och fixade ett litet kalas åtminstonde. Men utöver det var det hemskt. Försökte verkligen hålla tillbaka tårarna under hela kalaset...Fruktansvärt
94696 +1
Min värsta va när ja fyllde 19, ja hade varit ensam hela dagen,sambon kommer hem från jobbet. Vi sitter i soffan och klockan börjar närmar sig 19 och de är onsdag (hans bandy dag) från då han kommer hem börjar han tjata om att han vill på bandy. Ja säger att han kan väl stanna hemma iaf då ja fyller år, speciellt när ja har varit ensam hela dagen.

Slutar med att ja låter han åka,men säger att ja är inte glad. Så resten av kvällen sitter ja själv. Spendera hela min födelsedag själv då mina föräldrar bodde 10 mil bort. (vilken ja helt förstår varför dom inte kom) Gickk och la min innan han komme hem.

Fick ju en present men de kändes som en muta, du får de här så kan ja åka på bandy?

Men den dagen kommer ja aldrig glömma. Kommer aldrig glömma den bortglömda och ensamma känslan ja hade då. Skickade ett sms till en kompis som fick mig att må bättre,tack å lov.

Nu förväntar ja mig aldrig något, varken på födelsedagar eller på våra årsdagar. Bara för att slippa må sådär igen.
94696 +1
Har dock aldrig blivit glömd på en födelsedag. Så de måste ha varit jätte jobbigt. Hoppas de inte händer igen!
58736 +1
En "dålig" födelsedag jag minns, eller snarare jobbigt, var för några år sedan då min mamma mådde sjukt dåligt. Hon och jag hade bråkat lite på morgonen; jag orkade inte lyssna på allt skit som hände hemma just då och jag tröttnade. Man ska ju ställa upp för familjen, men det finns en gräns för vad en ung tjej orkar med att lyssna på. Så vi grälade och mamma bröt ihop och grät ungeför 20 sekunder innan gästerna klev innanför dörren.

Mamma har alltid haft ångest över att hon varit dålig mamma sedan min bror gick bort (fast hon har varit en underbar mamma) och hon har kämpat hårt för att ingen i släkten ska "upptäcka" det. Men nu satt hon och grät när de kom och hon mådde då bara ännu sämre. Det var en riktigt jobbigt dag just för att jag ville finnas där för min familj men jag orkade inte mer psykiskt. Jag var så trött på allt bråk och all ångest så jag gick bara därifrån...
108042 +1
Jag har slutat med en massa förväntningar om födelsedagen och skiter numera i det just för att ingen bryr sig längre om en än en själv i denna världen. Har haft vääldigt många ensamma födelsedagar, men inget knäcker dock när jag skulle fylla 20. Då åtminstone mina vänner grattade mig genom ett sms förutom en viktig del av mitt liv. Min pojkvän. Han glömde helt enkelt bort min födelsedag.

runt 7 tiden skrev jag tack för gratulationen på min födelsedag förresten. Så kommer han med "GRATTIS ÄLSKLING blaablabla" skickade tillbaka en text på "nej tack skriv inte det när du inte menar det, hejdå" så blev han sur. Jag kokar bara jag tänker på den dagen. Ush, vissa är helt enket födda till svin ;)
113908 +1
Min värsta var för några veckor sedan, fyllde 20 och bara EN person grattade mig. En annan kompis kom på det efter några dagar. Kan ju bero på att min familj inte var hemma och jag hade ingen FB, men ändå..
Flingans +1
Min värsta födelsedag var när jag fyllde 18. Hade gått o längtat den efter den dagen såå länge och var jätteförväntansfull då min dåvarande kille hade börjat snacka om min födelsedag redan flera månader innan.

Under den tiden så bodde mitt ex mamma tillsammans med oss då hon precis tagit sig ur ett dåligt förhållande och mådde skitdåligt och inte hade nånstans att ta vägen. Under de månaderna hon hade bott hos oss var det inga problem, men just natten innan min födelsedag bestämde hon sig för att inte komma hem och det gick inte att få tag på henne på telefon osv och vi blev såklart oroliga då hon mådde såpass dåligt.
Dagen efter (min födelsedag) hade hon fortfarande inte dykt upp så jag sa åt min kille att stanna hemma och leta efter henne och jag åkte själv hem till min familj som bor i en annan stad.

När jag kom hem hittade jag honom sittandes framför datorn där han satt o spela nåt spel och han hade inte gjort mycket alls för att hitta henne.. Först när jag kom hem och sa åt honom att han kanske borde ringa polisen osv så hände det saker.. Men innan polisen hann dyka upp så kom hans mamma inknallandes som om inget hade hänt, så vi hade varit oroliga helt i onödan.

Och till råga på allt så hade han inte ens köpt nån present till mig utan fick istället repliken "Jag kom inte på nåt o köpa så du får mig.." Sa att det var okej men innerst inne blev jag besviken.
108042 +1
Kan bero på att jag inte hade FB?

Tråkigt att det krävs att man måste ha FB nuförtiden för att vänner ska minnas ens födelsedag. Är det så världen ska fungeranuförtiden? :/ jag är så stolt över att jag inte har fb :D
Nicci_J +1
Det är med blandade känslor jag läser era berättelser! Verkar som en hel del har dåliga erfarenheter av en födelsedag. Födelsedag för mig är att fira en persons existens och lite eftertanke kring hur livet hade varit utan denhär personen som nu fyller år. :)

Verkar inte vara ensam iallfall. Tack alla som skrev grattis och som delade med er.. någon skrev nått om nyår. Herre.. Där kan vi prata riktigt patetiska stunder :D
Ryuzaki +1
Det var jag^^ Jo, har egentligen ganska få helt lyckade nyår i mitt bagage. 2009-10 tar priset för det värsta iaf!
Jijo7512 +1
Jag har slutat fylla år men varje år hoppas man ändå men blir samma visa, iår tog familjen o åkte på bio ja va hemma me minsta barnet o gick o la mig kl 2000. Sa grattis till mig själv. Han fick hamburgare o strips de ville han ha ja gjorde ett par äggmackor... De andra de åt ute de o hade de skoj inte ett ord undra om de fira sig själva eller mig önskar ja fick uppleva en rolig födelsedag... Kanske nästa år...