Flytta till pojkvän eller ny stad

benandjerry +1
Står inför ett väldigt jobbigt val,tänkt och tänkt i flera dagar. Jag väljer mellan två städer som jag ska börja plugga i till våren. Ena staden ligger jättenära staden jag bor i nu,den är ganska liten och tråkig men min pojkvän bor och pluggar där. Andra staden är en större universitetsstad där jag ser mer möjligheter att utvecklas,även på ett personligt plan då jag inte skulla känna en kotte där och det skulle bli som en helt ny start. Tror även att studietiden hade varit roligare där.

Hur hade ni gjort? Är så otroligt kluven. I ett halvår har min plan varit att flytta till min pojkvän och plugga där så vi äntligen kan vara nära varandra. Men nu har jag börjat tänka mer på den andra staden i några dagar och vet verkligen inte hur jag ska göra. Det känns som att det borde vara en självklarhet,alla flyttar ju för kärleken,eller? Men gör jag det så är det enbart därför,finns absolut ingenting med staden eller skolan som lockar mig.

Flyttar jag till den större staden kommer vi bo 4 timmar ifrån varandra.

3 svar

119906 +1
Om din kärlek inte peppar dig och stödjer dig till att välja den staden DU VILL så skulle jag ej kalla det för kärlek. Visst man vill ej vara ifrån sin partner men jag hoppas inte för din skull att han är egoistisk till ditt val. Har du pratat med han om det? Han kanske är positiv till det?
För du ska ABSOLUT välja det som känns bäst, din pojkvän kommer du ha där men ditt val med plugget väljer du en gång.
benandjerry +1
Har pratat med honom och han är verkligen helt okej med vad jag än väljer. Han vill att jag ska välja det jag vill, det är jag som är så galet kluven att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Ena minuten känns ena staden rätt och andra minuten blir mina känslor helt tvärtom. Till @Mammik
119906 +1
Till @benandjerry
I din text så märker man att du vill välja den större staden, om du ser mer möjligheter där och att det känns mer rätt så tycker jag att du ska välja den staden, för den här chansen är bara en gång. Jag kan förstå att du även vill välja den andra då du är nära din pojkvän.. men innan du gör ditt val så tänk på att din pojkvän kommer du ha ! men plugget.. nej. Så tänk ut ordentligt och välj den staden som känns bra inifrån! bland det värsta som finns är att ångra sig..