Födelsedagspresent till pojkvän sjätte gången

Molloy +1
Min pojkvän fyller 20 år snart och jag har ännu inte köpt någon present. Vi har varit tillsammans i ungefär ett halvår. Jag behöver tips på antingen upplevelser eller saker, allt är välkommet!

19 svar

benandjerry +1
Parfym? Lite vanligt kanske men ändå kul att få, tycker jag.
justdentina +1
Bjud honom på middag på restaurang! Tycker jag räcker och är prisvärt, bra present och en kväll med sin flickvän hade jag inte tackat nej till. :)
58736 +1
Vad har har för intressen?
Pawni +1
Om ni bara hart vart tillsammans ett halvår skulle jag inte slå på nåt stort, parfym kanske räcker :) eller bjuda på bio och restaurang :)
Charlotta +1
Till @benandjerry
Håller med! Gav mannen Gucci Guilty sist. Mycket uppskattat :)
Molloy +1
Till @Beavy
Inga speciella direkt, han gillar typ teknik och sådant, men det är svårt att köpa tycker jag.

Till @Charlotta
Till @Pawni
Till @justdentina
Till @benandjerry
Tack för tipsen, har tänkt ge för omkring 1500 så om jag ger en parfym måste jag komma på något annat också. Några tips på det?

benandjerry +1
Varför så mycket?? Bara ett halvår ju. Men om du kan hans klädstil så kanske en skjorta? Till @Molloy
Molloy +1
Till @benandjerry
För att jag vill ge något som är likvärdigt med det jag fick av honom.
Charlotta +1
Till @Molloy
För den budgeten hade jag nog satsat på en tröja av bättre märke, känns enklast så :) Men om du skall lägga till nåt... Hmm... Gillar han vin? Glas från Riedel. De har även ölglas. Halsduk i kashmir? Ansiktsprodukter från Biotherm, finns på Kicks. Varsego! :)
Teknik? Köp en drönare med kamera, asfränt! Finns på Elgiganten. Runt 1500!
Vampira +1
Snälla, inte parfym! Det köper man bara när man inte orkar anstränga sig! Om han inte har sagt att han vill ha just det, då är det okej. Men då kan du ju köpa nånting mer. Vad gillar han? Vad är hans intressen?
tomcollins +1
Biljetter till nån match om han är sportintresserad, eller konsert om hans favoritband spelar nånstans osv.
Mliillo +1
Till @Molloy
Det viktigaste är väl vad du ger o inte en summa pengar?
Molloy +1
Till @Mliillo
Absolut, men det skulle inte kännas bra att ge någonting som kostar en tredjedel av vad han gav mig.

Funderar på att ge en weekend (tåg+hotell) i Stockholm, skulle det bli "too much" tror ni?
Mliillo +1
Till @Molloy
Känns som att du ger bara för att? Ge något som du vet att han skulle tycka om istället för att ge något prismässigt.
Molloy +1
Till @Mliillo
Hurså? Grejen är ju att jag inte kan komma på något oavsett pris. Känns mer som att det är du som hakar upp dig på hur mycket jag kommer att lägga ner på presenten.
Mliillo +1
Till @Molloy
Haha va? Tycker bara du bryr dig mer om priset än själva presenten. Tror inte din kille bryr sig, bättre o ge något från hjärtat än utifrån pris:)
58736 +1
Till @Molloy
Om du funderar på en resa av något slag är det bäst att fråga honom först. Han kanske inte känner att han har tid att åka iväg, eller någon annan anledning, som gör att en färdigbokad biljett och hotellnatt brinner inne. Jag skulle iaf uppskattat en förvarning om att det blir en liten resa och inte en pryl. Annars kan det väl vara en trevlig grej att göra. Men jag förstår inte heller varför det måste vara så dyrt? Att han köpte något dyrt till dig är väl egentligen "hans problem" :P och inget du måste uppnå för att vara på samma nivå.. Ni har liksom varit ihop i ett halvår.
tomcollins +1
Live it är bra. Då kan du köpa en upplevelse fast på presentkort så får han bestämma själv när han vill göra det.
liveit.se/upplevelser/… , det tror jag kan vara skitkul för en kille i den åldern (ska nog ge det till min bror när han fyller 20 om ett år)

Annars om du ska boka något, boka något som är längre fram, om nån månad eller två, så du vet att han är ledig utan planer.
Nyckelpigan +1
Om du är fattig kan du tänka på vad han tycker om. Laga ngt till honom. Det behöver ju inte vara dyrt. Kanske överaska honom med chokladbollar och ngt gott att dricka till.