Frågor om p piller sjätte gången

yeuu +1
Hur många ggr kan man skjuta sin mens med p piller? Hört att det är 3 månader men menas det att man skjuter med tre extra p piller kartor då, eller två? Tex. Om ja ska ha min mens i januari & vill skjuta, så fortsätter ja på en till i januari, då har ja ätit en extra, vill inte ha den i februari heller o forsätter med en extra, då har jag ätit 2 extra kartor. Kan jag äta en extra 3e karta med p piller, eller ska jag släppa fram mensen när ja inte haft den i januari eller februari , så ja får den i mars? Eller kan ja skjuta i mars o få den i april?

Sen undrar Jag också om man får p piller utskrivet för ett år, som ja har, ska man komma tillbaka till ungdomsmottagningen när man vill få nya utskrivna eller hur funkar det?

Tack den som svarar!!

3 svar

benandjerry +1
Varför ska du skjuta upp mensen i 3 månader? Kan väl inte vara så hälsosamt :/ Ja du går till um
Pawni +1
Med t.ex. neovletta kan du skjuta på mensen. Jag gjorde det allt från varannan månad till var 6 månad, du kan få små mellanblödningar men inte mer än så. Eftersom mensen ändå är "konstgjord" med p-piller så spelar det ingen roll. Enda är att du rubbar datumet för din mens, att det blir en annan "cykel" (som inte ens existerar för du tar ju p-piller)..
När du har 2-3 kartor kvar kan du gå till UM och be om att få nya, gör det i tid så du slipper göra uppehåll om det tar slut.
58736 +1
Ja vissa hoppar förskjuter sin mens hela tiden! Som sagt kan man få lite mellanblödningar men det går.

UMO skriver ut nytt åt dig, gå dit i tid bara