Främlingar är elaka utan anledning

LindaTheS +1
Jag läser ofta folk som skriver på nätet att andra är elaka och orättvisa mot dem. Men då är det alltid deras partners, nära vänner, familj etc. Själv blir jag då och då utsatt IRL för påhopp osv av totala främlingar eller väldigt ytligt bekanta! Varför?? Orkar inte skriva så mycket mer just nu för jag blir så ledsen..

Är högkänslig personlighet (Highly Sensitive Person, HSP) och jag tar alltid det mycket hårt och blir helt förkrossad vare sig jag vill eller inte. Mina tidigare så bittra inlägg på detta forum beror på hur jävla illa folk gör mig och alltid gjort.. Ofta har jag inte ens gjort eller sagt nånting! Vänner och familj gör aldrig så, bara folk som inte känner mig!

2 svar

LindaTheS +1
Och snälla, skriv nu inte att jag ska gå och prata med någon, för det är nästan det enda jag gjort de senaste 20 åren!!! De bryr sig ju inte!!!
Lawlyt +1
Förmodligen då du är en "HSP" kommer du ihåg mer av elakheter än den genomsnittliga individen. Jag kan ej säga varför just du blir påverkad men en möjlighet är förmodligen så att du är överperceptiv av just kommentarer som potentiellt kan ses som elaka.

Låter orimligt att anta att främlingar är mer elaka gentemot dig än den gemene personen eller hur? Antingen har du gjort något eller som jag nämnt innan --> Överperceptiv. Finns inte riktigt mer än så att säga.