Funkar dentasy tandblekning?

chipschips +1
Funderar på att beställa tandblekning från dentasy, MEN vill först höra om någon här provat det och hur resultatet blev! Vill ju inte lägga 400 kr på något som sen inte fungerar alls.. :) Vill veta hur dina tänder såg ut innan och efter och om det vart stor skillnad!:)

4 svar

Sweasy +1
Har inte testat ditt alternativ, men rekommenderar att du köper The White One-pennan (som jag vet fungerar bra). Den överträffat allt annat jag testat och fick komplimangerna att hagla över mig. Kostar dessutom mindre än ditt alternativ!
BrommaMalin +1
Hej chipschips,

Jag har inte provat Dentasy, men har använt Stella White Strips tidigare (fanns ett erbjudande så jag fick dem jättebilligt) och tycker de är bra. Kan fortfarande se resultat och det var över ett år sen jag använde dem.

De har också en sån där tandblekningspenna som Sweasy pratar om men jag har inte provat den.
stayeen +1
BrommaMalin: Läste nyss en liknande kommentar på ett annat forum men då hade hans flickvän använt stellastrips. Reklam eller?
robino +1
Antar att "Lillalampa" och "Brommamalin" är samma person. Båda kontorna är skapade förra månaden och båda har upplevt så underbara resultat utav denna Stella blekning, som man aldrig hört ett skit om annars =)) du vet att du kan bli återbetaldsskyldig för annonsering va? Stylesearch regler tillåter inte det.