Har inga vänner...

Lizzen +1
Som rubriken lyder, jag är en 15 årig tjej som inte gör ett skit under vardagen+ de bli ännu tråkigare när man inte har vänner..Min pojkvän sitter o spelar under dagarna och samtidigt skrattar/pratar med polare, medans jag sitter bakom och kollar på mobilen. Kan någon hjälpa lilla efterblivna mej, jag är inte en sån jätte social så jag skulle hälsa vilja skaffa en "internet vän" eller nått sånt hehe.

13 svar

mamacitaa +1
Finns det ingen i klassen du skulle vilja umgås med?
FoxyCleo +1
Du kan bli medlem på nåt internationellt forum
Halsdukar +1
Jag hittade en app igår som heter gofrendly som är som en dejtingapp fast för att hitta vänner haha! Annars så skulle jag även tipsa dig om att försöka hitta en hobby. Då har du något att hitta på när din pojkvän gör annat plus att en du kanske hittar likasinnade genom din hobby :)
benandjerry +1
Plugga på vardagar! ;)
Lizzen +1
Till @mamacitaa
Nej inte direkt :/
Lizzen +1
Till @Halsdukar
Okej tack så mycket! (:
Lizzen +1
Till @benandjerry
De gör jag redan, tro mej haha
kiko +1
Till @Lizzen
Träffar du ingen från skolan? Fritidsintressen?
bejs94 +1
Till @Lizzen
Börja spela med honom ;)
Lizzen +1
Till @kiko
Inte direkt, och jag red förut men slutade pga att jag blev osäker
Lizzen +1
Till @bejs94
Jo nästan som att jag vill de, förutom att han alltid vill vinna och har spelar några år nu. Han spelar för de mesta att vinna
kiko +1
Till @Lizzen
Hur kommer det sig att du inte känner någon i skolan? Börja eller testa ett nytt intresse eller hobby!
bejs94 +1
Till @Lizzen
Om du säger att du vill spela så kan han väl lära dig :) jag spelar med min pojkvän på Xbox och jag var jätte dålig ibörjan på alla skjut spel men man lär sig och blir bättre. Han tyckte bara det var kul att jag ville spela och lära mig :) då handlade det inte om att vinna utan att spela tsm och göra det tsm. Sen om han vill vinna kan han ju spela själv ibland :)