Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna...

Toysoldiers +1
"Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!"

Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
Man vill men vågar inte, eller man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!

Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Trump eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.

Jag börjar.

Sms till mitt ex bästa vän vars telefonnummer jag inte längre har:

"Jag vet att ni har nu även hittat någon som är extra speciell, och jag vet att ni båda har ett speciell 'band' eller nått, som du och jag aldrig kommer att ha tydligen. Men vi har ett annat band, vi är bästa vänner. Eller kommer det bandet försvinna nu när du träffa någon annan? Kanske är det menat så och att jag inte förstår det för att jag inte träffat "min speciella". Men jag är inte i någon brådska att heller. Jag gillade saker som de var.

Så kanske han är nu din bästa vän och jag har förpassats till bara vara din "vän". Så känns det i alla fall för mig. Och om ett par år så kommer mitt namn poppa upp någonstans och du kommer förmodligen att säga, "(mitt namn), nu det är ett namn som jag inte har hört på år. Vi brukade vara bästa vänner. Jag undrar vad hon gör nu; Jag har inte sett eller tänkt på henne på år! "

Du kommer låta som min mamma och pappa när de har middagsbjudningar med vänner och prata om gamla tider.
De nämner alltid människor jag har aldrig ens hört talas om när de pratar om några av de viktigaste dagarna i deras liv. Var är dessa människor nu? Hur kan någon som var din brudtärna 20 år sedan inte ens vara någon som du är på att prata villkor med nu? Eller i pappas fall, hur kan han inte ens veta var hans egen bästa vän från college bor? Han studerade med den mannen i fem år!

Hur som helst, är min poäng (jag vet, jag vet, det faktiskt finns en), jag vill inte vara en av dessa lätt bortglömda människor, så viktigt på den tiden, så speciell, så inflytelserik, och så värdefull, men år senare bara ett vagt ansikte och ett avlägset minne.

Jag är glad att du är lycklig, det är jag verkligen, men jag tycker jag har blivit lämnad ensam kvar. Kanske vår tid har kommit och gått. Kanske är din tid nu tänkt att spenderas med någon annan... Men du behandlar mi precis så som du hatade att andra behandlade andra..."

Din tur. Kör hårt! :)

4 svar

tomcollins +1
"Hej :)"

Skulle jag vilja skicka till killen som är min absoluta drömkille. Som jag inte trodde existerade men det gör han. Skulle så gärna vilja ha en till chans, få lära känna honom på riktigt. Jag minns vår dejt som om det var igår och jag vet att det var ömsesidigt trevligt, sånt märker man.

Men jag vågar inte. Han kommer säkert inte ens ihåg mig.
Merida +1
Oj! Jag har ett mail med 37 punkter jag hade velat skicka till en person som är väldigt involverad i mitt liv men som jag inte kan göra mig av med. Men smset kommer aldrig skickas...
Toysoldiers +1
skulle du inte kunna skriva ut de punkterna här då? :) Till @Merida
Merida +1
Till @Toysoldiers
HAHAHAHAHAHAHAHA!!!! Nej. Mitt konto är inte anonymt.