Hör saker och känner igen dom så väl..

mmk9611 +1
Hej! Det finns en sak som skrämmer mig väldigt mycket. Jag har börjat höra saker i huvudet till och från som jag känner igen så väl, men jag kan inte sätta fingret på vad det kan komma ifrån, jag försöker även tänka tillbaka under min livstid och koppla ihop det på något sätt med en händelse, men inte ens det går. Detta kommer upp i mitt huvud ca 5 minuter och då är tankarna igång förfullt, efteråt är det som vanligt och känns då som att ingenting har hänt och jag minns inte ens ett ord eller en mening från det som ''poppat'' upp i huvudet på mig.

Det har inte hänt alls många gånger, 2 - möjligtvis 3 gånger och senast var idag faktiskt. Och det är under den senaste månaden kan jag tillägga. Är det någon här som känner igen detta eller kan veta vad det är/beror på? Har sökt runt lite på internet och sett att många diskussioner om ADD innehåller lite av detta, men även olika psykoser. Tacksam för svar!

2 svar

mmk9611 +1
Jag kan inte heller sitta tyst och lugn och försöka hitta tillbaka till rösterna/tankarna, utan dom bara kommer tillbaka när jag minst anar det. Känns exakt som att det jag hör har hänt och är ett slags ''minne'' i min hjärna. Antingen är det min hjärna som är seg på att ''ta upp'' minnena och lagra dom, eller är det jag som börjar bli knäpp och höra massa saker.

Som sagt hittar jag lite av mina upplevelser i många olika inlägg runt om på internet.. Både av privat personer och på riktiga sidor om olika ''sjukdomar/upplevelser'' eller vad man ska kalla det. Känner du igen dig av detta så skriv gärna till mig. Tack på förhand, kram.
urban88 +1
Men det är saker från erat förra liv som kommer upp i huvudet, ni får minnen från erat förra liv.