Hur aktivt är Stylesearch numera?

simspace +1
Tjena!

Hur aktivt är detta forum numera? Och finns det kanske några andra liknande forum som är någorlunda aktiva? Det var rätt många år sen jag besökte denna sida regelbundet.

Mossig som jag är har jag inte koll längre, men hamsterpaj finns kanske kvar? Den sidan verkade rätt... Vissa var lite dryga kände jag. Bättre diskussioner här tyckte jag. Hamsterpaj verkade va ett tillhåll för en del lite kaxiga och otrevliga typer. Sånt kan man ju gärna slippa.

Det kanske är vanligare med snack i olika grupper på Facebook numera? Denna sida verkar inte så aktiv längre.

5 svar

AKAmini +1
Helt jävla dött här sedan ett bra tag tillbaka. Det kan gå månader utan att jag loggar in här numera för det är typ noll aktivitet.

R.I.P Stylesearch :/
Alica +1
undra varför? Använder folk bara facebook nuförtiden eller?

det kanske finns några liknande sub-reddits? (det enda sociala-mediet jag riktigt använder, fast mest bara för teknik och andra nördgrejer)
kiko +1
Till @Alica
Det är sedan webbsidans utseende och funktioner ändrades för mobilformatets skull, så har folk blivit mindre aktiva. Tycker inte SS är lika lockande helt enkelt varken till utseende eller funktioner, det tilltalar en inte utan har blivit tråkig och stel. Kändes mer välkomnande förr dock var det mycket mer drama och rent ut sagt diskriminering och mobbning. Så man kan ju se det från olika sidor med =)
Herrmelin +1
Till @kiko

Första gången jag loggar in här på säkert 4-5 år.

Jäkla drama det var här ibland! :D Kan minst sagt säga att det var betydligt fler trådar och svar här varje dag back then. Var ju till och med träffar i Göteborg.
Väldigt aktiv kärna, med kända och ökända användare ;)
Nathaliemedh +1
Tragiskt att det har blivit dött.
Loggat in här nu igen efter 1 år då jag upptäckte att sidan fortfarande ligger uppe. Får goa minnen tillbaka