Hur blir man snygg som kille?

Zioun +1
Ja, hur blir man snygg som kille? Hur skall man klä sig?
skall man har mkt muskler eller inte? och kan förändra ansiktet på något sätt
på något sätt?
Jag undrar eftersom jag är hopplös förälskad i en tös. Fast att vi inte har träffat eller pratat vid på över ett år kan mitt hjärta inte gå vidare. Med andra ord jag behöver er hjälp för att bli snygg.

260 svar

Blusher +1
Oftast räcker det att se fräsch ut för att vara snygg, men med bild hade det varit lättare att hjälpa till.
54976 +1
Det här är det jag personligen gillar, men det är ju ändå en smaksak:

Vanliga kläder typ: jeans, en hoodie och keps. Sen måste jag säga att det är jävligt hett med en ring i örat samt hål i mitten av läppen där nere (ring där med). Hyfsat mycket muskler är nice, magrutor och tränade armar iaf ^^
54976 +1
Har du bild btw?
56176 +1
Är du tjej eller kille?
54976 +1
"Ja, hur blir man snygg som kille?"

Det är ju en kille :P
misi +1
Gå till en bra frisör och låt honom göra något han tror du skulle passa i. en bra frilla kan ändra ett helt utseende tycker jag
och köp en god parfym! på det kommer man sjukt långt faktiskt!

gör det som du mår bra av, personligen tycker jag inte det är snyggt med för mycket muskler. det är bättre att se att killen tar han om sig själv och kanske tränar då och då. sen ett par snygga jeans, kanske converse och en snygg tischa eller pike är snyggt :)
kanerva +1
Hm, det står att du är tjej i din presentation?! Men om du nu är en kille, gömd bakom en kvinnlig identitet så kan jag säga att jag personligen tycker att en kille ska vara muskulös, finns inget mer avtändande än för smala killar med lika stora låt som jag själv.. Men jag är hemskt bortskämd med min pojkvän som har den grymmaste kroppen! Sen gäller det att vara fräsch och ren, dofta gott etc. Kläder är ju verkligen individuellt vad man gillar, själv tycker jag jeans, snygg rock nu på hösten och bruna/svarta boots är snyggt.
Zioun +1
Tack för era svar.
Är i plugget nu. Bild kommer i kväll.
Jag är kille.
54976 +1
Ang. hur du ska klä dig så tycker jag att du ska klä dig efter din egen stil och vad du tycker är snyggt. Många gillar ju killar med modeaktiga kläder, dock inte jag även om jag tycker det är snyggt haha :D Gillar mer casual, lite bad guy stil :p men fräsch ska man vara hur som helst och lukta gott.
ve-licious +1
Hmm men du vet om att de står tjej på din profil här? ;D
45307 +1
Killar ska ha lite skäggstubb, det är hett och manligt. Lagomt med muskler, vältränad rygg. Gärna lite mullig i hela kroppen, jag gillar killar som är stora och mysiga ^^,
vera_mera +1
Smaken är som baken, delad. Va dig själv så kommer rätt tjej för dig tycka du är underbar!
54976 +1
Håller med vera_mera =)

Man ska inte vara nån annan. Var dig själv :)
roxies +1
Vad som helst utan BLEND skor, jag hatar dom. Så sjukt fula. Eller andra skor som härmar de "riktiga" märkena.. Så sattsa på ett par snygga snickers iaf. Skorna gör mkt! Sen ett måste är att ha fina händer.. Killar får inte ha smuts under naglarna eller långa naglar, big no no.. Sen ett par schysst jeans, en snygg piké eller en schysst hoodie till vardags..

Men det är jue min smak =)
holmie +1
Du är säkert en redig sessi booi! :*
bara lite självförtroendefail atm ;)
69682 +1
Haha.. Holmie.. ^^
holmie +1
Ihih viccäebooi §§
delay +1
Näck
69682 +1
Vem är näck? :o
holmie +1
Eh du är
juhu titta ner