Hur ofta hör ni av er till era vänner?

vanillapepp +1
Jag har svårt att uppehålla nya vänskaper för att jag låter dem rinna ut i sanden. Och mina nuvarande vänner är det samma med, vi pratar så sällan att vi glider isär mer och mer, vilket är väldigt jobbigt. För att jag inte hör av mig, så hör inte de av sig till mig heller. Hur ofta kan man höra av sig utan att man blir jobbig? Jag är verkligen jättedålig på sånt här.

6 svar

Mliillo +1
Ibland går det veckor innan jag pratar med mina vänner och ibland pratar vi varje dag. Det viktigaste är att man vet vart man har varandra sen kvittar det hur ofts man hörs för det är upp till var o en. Men drt får ske från båda hållen. Hör en av sig hela tiden är det klart man tröttnar o det rinner ut i sanden.
Merida +1
Jag har inte träffat en av mina vänner på nästan två år. Men nu ska vi ses om två veckor.

Om det är äkta och genuin vänskap så ska man inte behöva ha kontakt varje dag. Man hör av sig när man känner för det. Och om det inte kommer per automatik så är det krystad vänskap. Givetvis att man ska anstränga sig för sina vänner och acceptera varandras olikheter.

OCH, ibland kommer där tillfällen i livet då man har förre vänner och ibland fler vänner. Jag har haft väldigt få vänner från studenten och fram tills nu. Det har varit tråkigt och många gånger har man känt sig ensam. Men nu har jag hittat några vänner som har samma inställning på livet som mig och som tar lika lätt på gemenskap som jag.

Var på födelsedagskalas igår. Vi hade inte pratat på säkert ett halvår. Men de räknade med att jag skulle komma ändå.
Min bästa kompis och jag pratade inte på nästan ett år. Visst, det var tufft på relationen. Men nu är vi tillbaka där vi var och hörs ungefär en gång i månaden.

Om man vill bli medbjuden så måste man bjuda med själv oxå! :) Och om man bjuder med så bjuder man med kompisar till kompisen! :) På så ätt utökar man sin vänskap och kommer in i ett kompisgäng! :)
rattle +1
Det beror på hur nära vänner man är och hur mycket man umgås i verkligheten. Min bästa vän som bor en bit ifrån mig smsar jag med nästan varje dag, men ibland så hörs vi inte på några dagar. Det gör ingenting eftersom att vi vet exakt vart vi har varandra. Är så med nästan alla mina vänner, vi vet vart vi har varandra så det gör inget om vi inte pratas vid på några dagar. Men vi låter det inte gå alldeles för lång tid heller :)
120149 +1
Jag hör av mig ungefär varje dag och de med
mandies +1
Har bara några få nära vänner. Ibland kan det gå någon dag innan vi hörs av, men oftast skriver vi på FB, skickar Snapchat eller så då. Oftast hör jag av mig varje dag nästan, och det gör de också. Sen har jag lite "ytliga" vänner som man kanske hör av sig till ibland för att ta en fika på stan eller festa tillsammans. Har även vänner som det kan gå någon månads mellanrum innan vi pratar igen, men vi vet ändå vars vi har varandra.
Micke-boy +1
Varje dag typ. Om jag jobbar väldigt mycket så kanske 1-3 gånger i veckan.