Hur ska jag bli snygg?

vembryrsig +1
Det här kommer låta jättekonstigt men hur ska jag göra för att bli snygg?
Jag vet inte vad som har hänt men jag är verkligen jätteful, jätte verkligen haha. Jag har det mesta dåligt på ett ansikte (dålig hy, små "snea" sura ögon, stor näsa, liten sur mun). Låter som att jag har jättedåligt självkänsla bara, men tro mig, vem som helst skulle ha det om den såg ut som mig.

Så jag undrar alltså vad jag kan göra för att bli snygg? Vad som helst verkligen!

38 svar

luwi +1
Upp med en bild!
cosmetica +1
Att ha en bra hudvårdsrutin för att förbättra huden, noppa ögonbrynen i en snygg form så de markerar ansiktet, ta hand om sitt hår och måla sina naglar är sådant jag tycker hjälper för att man skall känna sig fräsch och snygg! Se till att lukta gott, ha god hygien, och satsa på en snygg klädstil. Sådant du faktiskt kan påverka! Sminka dig på ett sätt som döljer dina "brister" och framhäver dina styrkor. Du har kanske jättevackra ögon? Markera dem!

Och när du tittar på sin spegelbild försök fokusera på det du gillar. Jag vet att det inte hjälper att säga att "du är fin som diu är", men allvarligt talat, alla är unika och jag är bergsäker på att du har flera fina drag du med. Det har alla. Sen en annan viktig grej är att försöka släppa fokuset på utseendet och istället tänka på din personlighet; är du glad, pratsam och självsäker så får du en helt annan utstrålning som gör dig vackrare. En person som hela tiden tänker på sitt utseende får inte samma karisma.
vembryrsig +1
Haha nej det vågar jag inte! Man ser ändå inte riktigt hur jag ser ut på bild.
vembryrsig +1
Tack så mycket för svaret cosmetica, blir verkligen jätteglad! Det låter så lätt allt du skriver haha!
cosmetica +1
Bra att man kan vara till hjälp! Jag förstår att de tips jag gett dig inte kan utföra något mirakel, det gör det inte heller, men nu är ju livet faktiskt sådant att vi har tilldelats ett utseende och det finns inte något vi kan göra åt det, (såvida vi inte vill skönhetsoperera oss då men det vänder åtminstone jag mig emot.) Men att känna sig fräsch och förbättra det man faktiskt kan förbättra tycker i alla fall jag hjälper! Om man tycker att man är ful känner man sig inte direkt finare av att lukta svett och ha sunkiga kläder, ellerhur?

So embrace yourself!
heyelly +1
Vore bäst om man såg en bild på dig, annars är det svårt att ge tips.
själv var jag som fulast under tonåren, klarar inte att se bilder ens på mig från den tiden. finnig och blekt hår med en näsa jag inte växt in i. men sen började det lösa sig på gymnasiet typ. vet inte om det är nån tröst men tror att du kommer bara bli snyggare genom åren :)
Carrosh +1
Hur man gör för att bli snygg? Säg till dig själv att du är snygg, tills du tror på det själv!
Jag tror nog visst att det handlar om självkänslan. Att kunna acceptera att man ser ut som man gör och kunna se att man faktiskt är vacker, oavsett vad andra kan tänkas tycka, det är självkänsla.
mjaoooo +1
Skaffa en piercing i ansiktet och en i navlen :D
carlito +1
Blondera håret.
mjaoooo +1
Alla är väll inte snygga i blont hår?
Men sola solarium, om du inte redan är brun :)
carlito +1
Nej, men det kan lätt skapa en illusion att man är snygg, fast hoppas inte folk tar åt sig nu >.
carlito +1
Sen är ett tips att le mycket. Ett leende tillsammans med vita tänder är jättefint!
88412 +1
Kommer att komma med lite tips som folk redan har skrivit men det är vad jag tycker att man ska göra för att bli snyggare:
Noppa ögonbrynen, ta hand om hyn, färga och klippa håret, kanske lugg?
Sminka dig, snygga kläder + skor, bra hygien.
Markera läpparna med en läpp penna och läppglans om du tycker att du har en sur mun.
LukeSky +1
"Var självsäker, alla är vackra på sitt sätt" bla bla bla. Nej, alla är inte vackra, en del människor är helt enkelt fula. Alla kan inte heller bli vackra, men många av oss kan bli helt okej. Jag själv är inte direkt snygg, men jag gör det bästa av det jag har så folk ändå tycker jag ser bra ut.
Exempel:
- träna. Det är alltid snyggare att vara i bra form än att vara "pösig", i dålig form. Man måste inte vara smal, men man blir mer fast i kroppen om man tränar.
- sola / brun utan sol. Du behöver inte använda mycket eller ofta, du vill ju inte bli orange. Men Dove Glow ger en fin, lätt solbränd lyster till huden. Plus att den är billig!

- snygga ögonbryn. Ett par ögonbryn som är alldeles rufsiga och formlösa är sällan snyggt. Markerade ögonbryn med fin form lyfter hela ansiktet. Obs! Inte FÖR markerade.
- Fint hår. Med en riktigt fin frisyr dras uppmärksamheten dit, istället för till ansiktet. Någon sa i tråden att man kan blondera sig för att bli snygg, och jag tror att den personen menar att om man har en riktigt snygg frisyr så tror folk att man är snygg. Alltså, om du har värsta kändisfrisyren med långt, lockigt hår med mycket glans, kommer folk helt enkelt tänka på dig som en snygg tjej.

Det är några av mina egna knep för att verka mer snygg!
vembryrsig +1
Åh tack så jättemycket för alla tips!
I_F_K +1
Kolla på Plain Jane på MTV (finns att se gratis på deras hemsida) så blir du säkert inspirerad! :D
qazeszas +1
Såg att någon skrivit att du skulle pierca dig i ansiktet, please don't! Ser sjukt trashigt ut. Men som sagt, vackert välvårdat hår, snygg frisyr och färg som passar dig är det lättaste tipset att se snygg ut. :)
mjaoooo +1
Piercing i ansiktet behöver inte alls se fult ut? En liten fin sten/''diamant'' kan göra såå mycket om man passar i de :)
qazeszas +1
Sant, men tycker inte att någon passar i det :)
I_F_K +1
Håller med, piercings är inte direkt rätt väg att gå om man vill "bli snygg". Då skulle jag snarare satsa på att se så exklusiv, kvinnlig och välvårdad som möjligt!