Hur ska jag hantera mina nerver?

46600 +1
Jag går i en klass där de helst pratar om sig själva än ämnet om det vi ska lära oss om. Det finns en lärare de alltid ska dissa och samtidigt lyssnar de aldrig på informationen som läraren ger. Den informationen kan handla om att läraren arbetar hårt för att hjälpa oss. Men det lyssnar inte min klass på och tror att läraren gör ingenting.

Värsta är när klassen+läraren möts och jag måste tyvärr sitta där och lyssna på min klass. Samtidigt är det läraren som får ta tag i det. Men mina nerver exploderar inom mig. Vi ska ändå avsluta utbildningen i sommaren. Men jag mår dåligt för att klassen vill typ inte lära sig nåt mer än deras liv. Hur ska jag stå ut??

3 svar

kiko +1
Säg ifrån! Att ni får se till att fixa det sista nu innan utbildningen o att du inte vill höra skitsnack. Hatar också när det händer man får vara den som ser till att man går tillbaka till d45 som måste göras. Hålla ordning liksom.
58736 +1
Vad de vill lära sig och inte är ju upp till dem. Försök ansvara för dig själv och blir det för stökigt får man säga ifrån! Det är ju inte säkert att de lyssnar, men då ser väl i alla fall läraren att du tar studierna seriöst.
46600 +1
Till @kiko
Tack!