Hur var eran "tonårstid"?

Swily +1
Ja när ni var typ 14-15 år..
Var den hemsk eller bra?
Hade ni mycket vänner?
Vad gjorde ni då när ni umgicks?
Vad gjorde ni på helgerna? Ute och festade eller satt hemma med mamma och pappa?
Blev ni av med oskulden snabbt eller tittade ni inte ens på killar?
Var ni deprimerade mycket? Ja hur var eran tonårstid, berätta allt ni kan komma på :)

Jag kan säga att just nu är min piss..
mycket depritioner på senaste tiden och har förlorat nästan alla mina kompisar..

30 svar

Yribrallaan +1
Jobbig, jag hade lite vänner, men de var inte direkt de bästa att umgås med kanske. Brukade vara ute och supa på helgerna osv ;P Blev väl av med oskulden rätt "snabbt" eller vad man ska säga, var 14 :P Jag var väldigt deprimerad, skar mig, ville ta livet av mig osvosv..
AKAmini +1
Min tonårstid var jobbig, jag var väldigt osocial och inåtvänd, hade knappt några vänner.
Var en riktig stugsittare och var aldrig ut och festade utan satt hemma och läste, JÄMT.
Blev väl av med oskulden vid ganska normal ålder, 16.
Jag var deprimerad i perioder före 17 års åldern och skar mig själv, men i de "normala" perioderna mådde jag rätt bra och jag led aldrig av att jag var ensam :)
Mliillo +1
Runt 15 var jag olyckligt kär och blev deprimerad. Skar mig själv under en period. Festade ibland, var hemma ibland. Hade fina vänner men umgicks sällan på fritiden. Normal tonåring förutom depressionen. Som tur upptäckte mamma att något var fel och därefter försökte jag rycka upp mig själv och slutade med att skada mig själv. Klarade mig själv utan hjälp och är därför väldigt stark idag :)
Mliillo +1
Jag var också väldigt osäker, blyg och tillbakadragen. Är så glad att jag inte är samma person då som nu!
NorthPan +1
Jag mådde väl inte sådär jättebra. Jag kände mig lite utanför i skolan och så och var olyckligt kär.

Jag fick ätstörning när jag var 13-14 och den har hållt i sig. Det har gjort att jag kanske mådde lite sämre och blev deprimerad och så. Jag tyckte iallafall mycket om de kompisar jag hade och dom verkade tycka om mig. Utåt visade jag inte så mycket hur jag mådde och jag tror inte att någon hade upptäckt min ätstörning om inte mina föräldrar var extra uppmärksamma för att min storasyster redan hade anorexi.

I skolan var jag, då som nu, högpresterande och försökte visa upp en så glad yta som möjligt, vilket nog gjorde att jag blev ännu ledsnare när jag var hemma... Tjaa... Är fortfarande inte helt frisk, har nyligen blivit extremt kär i en kille som jag har lite svårt att nå fram till och är fortfarande oskuld, men jag har jättebra kompisar och ett helt okej liv! :)
NorthPan +1
Jag kom på en till sak. Jag har aldrig varit full, varit på krogen eller ens druckit alkohol. Har inte heller testat droger eller rökt någon gång.
myuziq +1
Det var blandat för min del, det fanns både goda och dåliga tider. Det fanns perioder jag var deppig, låste in mig i mitt rum osv osv, sen fanns det perioder jag gick ut, festade, umgicks med vänner, gick på bio. Jag festade väldigt mycket (för mycket), hade många vänner och gillade att vara med killar. Gillade att experimentera, var väldigt nyfiken.

Men jag skötte mig bra annars, har aldrig druckit, rökte inte och gjorde inte dåliga saker. För jag behövde inte ha alkohol i mig för att ha kul, jag är en dansare så why bother :P Kommer ihåg mina vänner som tvingade sig att dricka men tyckte att det smakade skitäckligt, förstod inte varför dom drack ändå? Det är en grej om det smakar gott haha det va ju fan sorgligt :P

Det enda "dåliga" var att jag lekte mycket med killar, hade svårt att binda mig till en person. I skolan hade jag verkligen bra betyg, jag skolkade aldrig.. Har kontakt idag med nån enstaka när jag var 14-15. Fan vad jag saknar den perioden, ångrar inte nåt jag gjorde. Gick igenom traumatiska saker men ångrar mig ändå inte, jag blev den jag blev pga allt det där =)
ab37937 +1
HEMSK
Hade en del vänner, men kände mig för det mest ensam och hade sjukt höga mål i skolan. Jag brukade umgås med min pojkvän på helgerna och gå på en del hemmafester.
Mådde jäkligt dåligt som 14 åring och lyssnade på depressiv musik, målade hatiska bilder och snodde sprit. Förlorade oskulden som 15 åring, eller ja en vecka innan jag fyllde 15.
Flingans +1
Kommer inte ihåg så mkt från den perioden, antagligen för att det inte hände nånting. Gick i skolan, och där hade jag några få vänner, och på fritiden satt jag mest hemma vid datorn eller tvn. Hittade i princip inte på nånting på helgerna..
Min pappa dog under den perioden så man tycker väl att den borde vara ganska så kantad av sorg, men jag tryckte undan de känslorna och det hann liksom aldrig riktigt sjunka in.
Hela min tonårsperiod fram tills jag var sjutton känns som en meningslös gråzon.
tretusen +1
När jag var fjorton var jag lite av en fjortis, fast jag övertygade mig om att jag inte var det. Men jag var iallfall inte så överdriven som många andra. Jag tyckte den var bra, hade många vänner men vi var inte ute och festade.

Varför har du tappat dina kompisar för?
107114 +1
Fattar inte att man redan då festade och hade sex med killar i så ung ålder. Själv så hade jag 3 bästa vänner och umgicks med dem nästan varje dag, hade SKITKUL tillsammans. Dock så ändrades det när dom lämnade mig och så fick jag sämst självförtroende. Blev jätte tillbakadragen, tyst och så men som tur var hittade jag några andra kompisar att vara med.

Festade inte, fanns inte i min värld liksom:p Killar var inte nått jag brydde mig om direkt.. Klart jag gillade killar i hemlighet men jag tänkte aldrig att skaffa pojkvän eller så. Förutom att mina bästisar lämnade mig och jag mådde jävligt dåligt över det i 3 år så är jag jävligt glad att jag inte höll på med annat. Och på helgerna var jag oftast bara hemma:)

Jobbig ålder är det, men håll ut lite till bara!
Swily +1
Tråkigt att höra hur vissa av er har haft det, och Flingding att din pappa dog åsådär :/

Aussies, jag har vart väldigt deprimerad under vintern och verkligen mått skit, mina kompisar orkade tydligen inte med det och jag umgås knappt med dem längre. Plus att jag har kommit i mycket bråk osv med andra tjejer och tyvär så vinner dem alltid över mig och tydligen vill inte mina kompisar.. inte vara med mig längre..
IVIu +1
ÄLSKADE DOM TIDERNA! Hatar dessa nya tider, har aldrig mått skit som jag mår just nu. 13-15, good old times! Visst var det mycket skit också, men det var inget man hängde upp sig på. Det var tider det.. Saknar dom och hade gjort bokstavligen gjort VAD SOM HELST för att få tillbaka dom tiderna.
111628 +1
Riktigt plågsamt.
jag hade knappt några vänner & sov jämt.
vägrade vara nära min familj så jag satt inlåst på mitt rum hela tiden.
blev av med oskulden ganska sent. kollade på alla ^^,
var deprimerad som mest när jag va 14-15 18-20
caipirinha1 +1
Den var både hemsk och jätte bra! Blev våldtagen så va lite deprimerad och skärde mig. Sen var jag olyckligt kär också :/ Men annars var 15 år den bästa tiden i mitt liv hittils ändå :) Hade massa kompisar och vi festade verkligen hela tiden, de va helt sjukt! VARJE helg både fredag och lördag, hade jättekul! :) Att dricka var lixom ngt nytt, var helt galen utan att tänka på vad andra tyckte :P oskulden blev jag av med när jag var 14 :)
98932 +1
Jag tyckte jag hade det jobbigt men när jag ser tillbaka hade jag det faktiskt bra. Jag hade vänner, inte jättemånga men tillräckligt men jag ville ha fler och ibland trivdes jag inte med mina vänner vilket var anledningen till att jag mådde dåligt ibland. På helgerna var jag ibalnd hemma med familjen ibland hos vännerna men festade inte utan pratade och spelade spel och sminkade varandra och så. Började få fler vänner och festa vid 17 då jag också förlorade oskulden. Jag var ibalnd nere runt 14-15 mest pga kompisproblem och att vissa i skolan var jobbiga. Efter 16 var jag nästan alltid glad.
CamiN +1
Det var blandat. Det tog ett bra tag innan jag hittade mina riktiga vänner, innan dess var det väldigt jobbigt. Jag tyckte att det vände väldigt mycket när man började gymnasiet och träffade nya människor och inte satt fast i sin gamla roll. Jag har alltid varit glad i sprit och festat ganska mycket men i högstadiet var det inte alltid självklart att man var bjuden. Oskulden blev jag av med när jag var sjutton och det kändes väldigt lagom. Jag ville inte bli av med den bara för att få det gjort utan väntade tills jag hittade någon jag var kär i.

till sist: det blir alltid bättre! och umgås bara med folk som är snälla!
Yribrallaan +1
Ja jag är iallafall glad om att jag var med om allt som har hänt mig, för idag är jag en riktigt stark människa som klarar det mesta!
tipzy +1
Då tyckte jag att min tonårstid va dålig, va sååå deprimerad och skada mig själv med vilje..
Hade iaf mycket kompisar och festade alla dagar 24/7, kunde inte hålla mig borta från alkohol haha.
Blev av med min oskuld när jag va 15..

Fast när jag jämför nu och då så va det den bästa tiden någonsin nästan.
Mår 100000000 gånger sämre nu an vad jag gjorde då, och då trodde jag att jag verkligen hade nått botten. Genom åren har jag förändrats till det sämre, så mycket mer omogen och fjortis är jag nu än jag va då haha
j-enniiiie +1
SK*IT, skolan tog upp nästan all tid, fick dåliga betyg, saknade mina vänner, var sjuk ofta, ville hälsa på min pappa ( skilda föräldrar ) och var nervös inför gymnasievalet..