Jag är en jätteäcklig syster

linishi +1
Okej... dethär kan låta hemskt. Men min tvillingsyster har NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLL i bordskick.

Innan vi ska äta middag så kan hon ta ett bestick och börja klia sig i ansikjtet med det. Hon dissikerar alltifrån bröd till päron. Hon smaskar högljutt, trycker in näsbrosken mot läpparna (jag har samma tics, men gör det inte när folk ser på)...
Hon gör inte detta när hon är med kompsiar... men när hon är hemma gör hon det för att det "ända inte spelar någon roll om de som känner henne ser henne slafsa".

När hon äter frukost kan hon sätta fötterna på en stol och lägga sig över bordet, jättemysigt att äta där efteråt...

Hon är min enäggstvilling, att se "sig själv slafsa" när hon sitter där med såsen runt läpparna.
Det är hursomhelst extremt aptitavtändande och svårt att sitta vid samma matbord som henne!


Jag försöker säga till henne men det går inte, hon lyssnar inte på mig. Mina föräldrar vågar heller inte säga till henne för hon blir helt galen!
Någon annan som har en äcklig ouppfostrad syster? Hur gör ni?

10 svar

Jouline +1
Filma henne i smyg nästa gång och visa henne eller hennes vänner. Det kanske är taskigt men då får hon ju se hur andra reagerar och hon får se hur hon ser ut när hon äter. Låtsas att du håller på med mobilen och så filmar du. Jag tror att det kommer att funka!
linishi +1
Jag har fotat henne. Då började hon gråta framför mamma och pappa, sa att hon skulle polisanmäla mig om jag inte tog bort fotot. Det var när hon hade lagt sig på hela köksbordet som en fet valross och petade sig själv i ansiktet när jag skulle äta frukost.

Hon tycker att hon kan bete sig hur illa som helst inom familjen, för det "ända inte spelar någon roll". När hon äter ute äter hon ganska slafsigt och spelar spel på mobilen om vi äter ute ex (något jag börjat undvika, då det känns pinsamt).
Merida +1
Näsbrosk? :S
Jouline +1
Hahaha bra gjort! Och det där med polisanmälningen var rolig:P
EilemaM +1
Oj. Antagligen förstår hon inte själv hur det ser ut. Säg till att du verkligen skulle uppskatta om hon ansträngde sig även när ni är bara familjen. Att det faktiskt är jättejobbigt att sitta med henne när hon gör så. Våga bli arg och förbannad!
linishi +1
Enklare sagt en gjort. Hon är en stor jäkla förvuxen pissunge!
Jag har sagt till mamma och pappa att de borde ta henne till bup eller något, för hon är helt jäkla omöjlig!

Hon säger att jag ska "lägga ner mina härskartekniker", säger att jag är lik min döende mormor (ganska känsligt just nu) som är lite speciell i det sättet att hon alltid snackar skit om folks bordskick.
Nej! Jag vill bara äta utan att vara äcklad!
Merida +1
Det är väl hennes döende mormor med?! :S Jag fick en kollega sparkad från sitt jobb för hon sagt så till mig! Absolut INTE ok!
linishi +1
Det är inte så lätt.
Enligt min pappa är jag "roten till allt gräl i familjen."
linishi +1
Det är inte så lätt.
Enligt min pappa är jag "roten till allt gräl i familjen."
Merida +1
Skippa det då? Gå och sätt dig någon annanstans. Sluta tjafsa om det. Kanske din syster har någon nedsättning som bara dina föräldrar vet om?