Jag är psykopat och narcisst.

Anonyym01 +1
Som rubriken lyder så är jag psykopat och narcissist, eller iallafall vad jag tror. Kan ta detta kortfattat. Allt stämmer verkligen in på mig, och har ej haft empati på flera år, inte ens min EGNA familj hade jag det för. Har ingen kontakt med dem nu då jag bor i en fosterfamilj så de är iprincip döda för mig :) har haft en ganska tragisk barndom så det kanske beror på de.

Jag ljuger extremt mycket, jag är villig att göra vad som helst för att få min vilja igenom, jag bryr mig inte om någon annan än mig själv, jag känner ingenting asså på riktigt, jag är rätt charmig, när jag är arg har jag oftast en nedlåtande ton, jag har flera olika personligheter, brukar ofta sitta o tänka på hur jag mördar folk i min omgivning typ att jag har en kniv i handen, vet inte hur det känns att älska någon för älskar bara mig själv och när jag var liten dödade jag mina familjemedlemmars djur. Ja, skulle kunna sitta o skriva en hel bibel om mig men här är lite iaf, så vad tror ni? Ställ frågor om ni undrar eller så, och vad tycker ni jag ska göra?

2 svar

Pumpking +1
Är det den personen du vill vara?
Merida +1
Du har ju konsekvenstänk i alla fall. Alltid något.

Man kan ha en empatisk störning. Men man behöver inte vara en psykopat för det. Empati är lixom inget man föds med utan det är en social konstruktion - att kunna sätta sig in i andras känslor.

Älska sig själv hoppas jag alla gör.

Vad vill du uppnå med inlägget? Skönt att ventilera? Vill du ha en reaktion?