Jag vill komma i form! tips?

emme34 +1
Hej! Nu är det så att jag har satt mig fast i att jag vill börja komma ut lite mer och gå och liksom få ordning på mitt liv. Jag vill komma i form! Få bättre kondition. Få plattare magen, smalare lår och fastare rumpa. Det har inget och göra med att jag inte är nöjd med mig själv, för det är jag! Man är fin precis som man är. Men jag vill liksom MÅ BRA på riktigt också, inuti mig själv för jag känner mig liksom ''sjuk'' för att jag mest hänger framför datorn och äter massa godis ;)

Har ni några styrkeövningar som gör att man får smalare lår, plattare mage och fastare rumpa? Jag är ganska inte rädd men jag tycker det är pinsamt och gå ut och springa också, vet inte varför. Så går det lika bra och gå? Får man bättre kondition då också?

Tacksam för svar! :) Visste inte vilken avdelning jag skulle lägga det i heller, så förlåt om det blev fel.

1 svar

94696 +1
Du kan ju börja mä spinning. Ger rumpa och ben rätt mkt. Och konditionen. Annars kan du springa på löpband lr ute :)

Squats,benpress är super för rumpa och ben. Vet inte hur du ser ut. Ja har rätt mkt rumpa och lår. Har tappat 4cm runt rumpan och fått den fastare sen mars i år av att göra squats,benpress,benqurl,rumpmaskinen,Sumo lounge och utfall och gå mkt i backar. Ja går på löpband där man kan sställa graderna själv :)