klängiga killar på krogen?

xDHannaxD +1
killar som kommer fram till en som man inte är intresserad av, hur blir ni av med dem?
Jag ger alla möjliga vinkar, drar mig bort från dem och allt för att visa att jag inte är intresserad.. men dem försöker bara ännu mera då. Vågar inte riktigt säga rakt ut ''jag är inte intresserad''

Bara igår på krogen stod en kille bakom oss i kön till jackorna och pratade med oss, och frågade varför vi säger så lite? vilket jag då tycker borde visa att man inte är intresserad.
Men min kompis svarade ''vi är blyga'', vilket jag blev irriterad på.. då kommer han försöka ännu mera om han tror att vi bara är blyga, vi är inte alls blyga bara inte intresserade.. finns det något lätt sätt att bli av med de här klänginga killarna på krogen som inte fattar?

14 svar

Mliillo +1
Ja du får ju säga ifrån.
Mliillo +1
De kan ju inte läsa era tankar
xDHannaxD +1
Till @Mliillo
ja du har rätt, får tuffa till oss då.
123383 +1
Säg jag är lebb
mamacitaa +1
Brukar bara vända mig om och gå, det har funkat fint hittills.
58736 +1
Ja säg rakt ut att ni inte är intresserade, inget konstigt med det.
delay +1
Brukar säga att jag gillar tjejer. Ibland får man dock tillbaka "Jag med :)))"......
xDHannaxD +1
Till @Nasha12
dem skulle nog gilla det.
Tottin +1
Säg att du har pojkvän.
mamacitaa +1
Precis. Säg att du har kille och att han väntar på dig där borta, det borde få dom att backa hyffsat snabbt.
Merida +1
Jag stannar, snackar och säger sedan hejdå. :)
Mliillo +1
Man behöver inte vara otrevlig, brukar också snacka, blir de gör närgågna så markerar jag att jag inte är intresserad. Inger mer med det.
tomcollins +1
När jag var ute innan jul låtsades jag som att jag inte förstod svenska...men senast log jag bara fejkat och skakade på huvudet och sa att jag inte var intresserad.
LindaTheS +1
Förstår dig! Det är så frustrerande när de inte fattar trots att man visar övertydligt hur ointresserad man är! Varför ger de inte upp ändå?? Jag kommer inte att bli intresserad hur mycket de än försöker, jag tycker de är respektlösa som slösar både min och sin egen tid (samt hindrar mig från att kunna få kontakt med nån annan som jag faktiskt är intresserad av!)