Konspirationsteorier

benandjerry +1
Har ni några speciella konspirationsteorier som ni tror på? Såg någon kommentar på Facebook om att forskare skulle undanhålla botemedel mot sjukdomar och när man väl kommer in på sådana ämnen så är det så sjukt intressant att prata om men samtidigt lite läskigt!

Jag tror att det är mycket möjligt att det faktiskt sitter några på toppen av illuminatitriangeln och kontrollerar hela vår värld. Hade ju inte alls varit konstigt om läkemedelsindustrin höll tillbaka sina botemedel för att tjäna pengar. Vad har ni för tankar kring sånt här?

3 svar

kiko +1
Tror helt klart på det, vi lever i en hierarkivärld där vi är moderna slavar. .alla människor är lika värda är tyvärr skitsnack o då pratar jag iner bara om illuminati..vi vanliga människor bidrar också till fattigdom i andra länder genom bla konsumtion. Världen är rätt absurd om man kollar ur ett större bild hur allt fungerar o hänger ihop. Det må finnas fina människor men helt ärligt är det tyvärr mer ondska än jämlikhet i vår värld.
FoxyCleo +1
Tror du inte det är mer troligt att läkemedelsindustrin säljer verkningslös medicin för att tjäna pengar? Tror jag i alla fall, placebopiller, tänk vad mycket man kan tjäna på att skriva ut onödig medicin som kostar 1000-5000 kr paketet :-/
FoxyCleo +1
Till @kiko
Det går ju att konsumera på ett vettigt sätt, handla begagnat till exempel :-)