Lekar till idrottslektion?

tomblands +1
Hallå =)

Jag och en kompis ska hålla idrottslektion på tisdag, vi ska ha lekar, stafetter och likande.. ni fattar nog :p så har ni några bra tips på sånt man inte har gjort förut? Inte typ spökboll och sånt vanligt, fast det behöver inte vara krångligt för det!

=)

5 svar

10126 +1
Jag vet inte vad det här heter.

Men man har en basketboll, en fotboll och innebandyboll

Så delar man upp alla i två lag. Och så skriker man en siffra tex 2 då ska två från varje lag springa ut och spela den boll som ni kastar ut.. Sen blåser ni av och kanske skriker alla och kastar ut en annan boll så ska alla i båda lgaen köra den sporten. Kass på att förklara men du kanske förstod?
lina_j +1
Rycka svansar? som när man var liten, det är bra uppvärmning :P
jose_fin +1
Spökboll! =)
25521 +1
Evighetsstafett, idioten och catch the flag :)
Josefinen_ +1
Stafett med två lag, massor av handbollar i mitten. Lagen står i motsatta hörn på kortsidan. (alltså inte på samma kortsida) Två målvakter. Blås i visselpipa och så får man en i taget från båda lagen springa fram och ta en boll och skjuta mål på målvakten på sin egna kortsida (skjuta från typ 9m). Missar man får man springa och hämta en ny boll. Sjuter man mål så får man ställa sig sist i sitt egna lag. Det laget som det har gått två varv för snabbast vinner alltså man har gjort två mål var! Låter kanske lite krångligt men det är jättelätt och kul =)