Mamma hörde oss ha sex

alwaysyou +1
Vill bara försvinna ner under jorden och aldrig komma tillbaka. Tror inte det finns något mer pinsamt. Jag och min pojkväm kom hem från midsommarfirandet... Vi hade sex hos mig i tron om att ingen var hemma. Var färdiga och upptäckte att min underbara mamma var hemma! Jippie! Hon hörde allt. Tror jag flyr landet nu. Så pinsamt! Hon låtsas som ingenting har hänt. Hur skulle ni reagerat om ni hörde er dotter ha sex med sin pojkvän och de stönar och har sig för att de tror att ingen är hemma?

Jag förstår att man kanske råkar vara lite högljudd under sex men att vara det för att man tror man är ensam hemma när man egentligen inte är det är ju ännu pinsammare!

8 svar

Tottin +1
Äsch, hon fattar väl att ni har sex utan att höra det också.
mamacitaa +1
Jag och min kille har ofta sex hemma hos mig och det är alltid någon hemma, en gång kom mamma in i mitt rum när vi var avklädda och skulle ha sex haha akward.. Det kanske känns pinsamt i 1 dag eller 2 men sen har ni båda glömt det. Sex är ju typ det naturligaste som finns.
alwaysyou +1
Men hon är väldigt konservativ så det gör ju allt jobbigare
mamacitaa +1
Till @alwaysyou
Menar du "inget samlag före giftemål"-konservativ ?
58736 +1
Äsch, säger hon inget om det så är hon nog inte så konservativ ändå :P Hon måste ju fatta att ni har sex, även de gånger ni inte låter som två gnuer ;)
Det är glömt snart
alwaysyou +1
Hon vet om att jag är sexuellt aktiv. Fy mår bara så dåligt. Verkar på henne som att hon hade en jobbig upplevelse också. Jag vågar inte ha ögonkontakt med henne!
Pawni +1
Till @alwaysyou
Det är värre att bli påkommen medan man har sex, det har jag blivit. :P Det är pinsamt ett tag men sen glömmer man bort det, hon förstår ju också att du har sex - även om det kanske inte är superkul att höra sin egna dotter ha sex haha!
Mliillo +1
För att släppa pinsamheten hade jag försökt bryta det genom att skämta men ändå mena allvar:"Nästa gång kan ni väl se er om ifall NÅGON är hemma?"