Melanotan nässpray?

Carraaan +1
Någon som provat Melanotan som nässpray ist för injektion?
Isf funkar det lika bra?

10 svar

Carrosh +1
Varför i hela friden ska du använda det?
lizzey +1
Vill också veta!:)
kilklack +1
Inte testat men hört att det inte fungerar lika bra som injek.
sök på flashback forum, många som använder melanotan där o massa inlägg om det. här på ss är alla anti det typ
Carrosh +1
Kilklack: Vi som är anti är det av en anledning. Inte enbart för att vara anti.
Carraaan +1
Okej tack för svar.. Ska kika lite på flashback ist då.. Jaa ni får vara anti om ni vill.. Jag tycker det är upp till var och en om man annvänder det eller ej.. Det är juh inte olagligt att använda så :) Jag anser det snyggt att vara lite brun och det blir man av det.. Jag har inte så lätt att bli det, så därför använder jag mig av det :)
Carrosh +1
Bara för att det är lagligt betyder ju inte det att det är bra för det. Tobak är lagligt, godis är lagligt. Bra och nyttigt för det? Njaa.. skulle inte tro det va..?
Carrosh +1
Sen kan jag nog också tillägga att man nog inte enbart tycker att "det är snyggt" om man börjar använda sådana medel för att bli brun. Det finns ju ändå brun-utan-sol och andra medel att använda. Börjar man använda tveksamma medel är man nog antingen desperat, lättlurad eller rent av har andra problem som man behöver ha hjälp med.
Carraaan +1
Jag har aldrig påstått att det är BRAAAA som du skriver men inte att det är dåligt heller för det vet varken du eller jag.. Men jag använder vad jag vill av vilken anledning jag vill.. Jag vill bli bruuun och har använt det ganska många ggr förut som injektion..

Så det finns många där ute som använder sig av det ist för att bli gul och få ojämna fläckar som man lätt får av brun utan sol så det är ett bra mkt bättre alternativ om man vill bli brun. Och folk behöver inte ha andra problem för det? Vilka fördommar du har fröken.. Det är helt upp till var och en vad man väljer att stoppa i kroppen sen om du vill tro att folk måste ha problem för det så får du väl tro det då om det känns bättre..

Men för er som vill veta så ska tydligen nässprayen vara sämre... Ger bara hälften av samma effekt!
Carrosh +1
Carraan: Om man nu är så desperat att man tar till metoder som läkare gång på gång varnat för, då kan man inte må så bra inombords. Det har inget med fördomar att göra, det är snarare oro..
Johannatan +1
Till @Carraaan
Jag beställde melanotan nässpray på Sveatan snabb leverans och betalning via swish.

Super nöjd med min snygga och jämna solbränna