Min erfarenhet om melanotan

life_style +1
Hej sötisar!
Verkar som att väldigt många är nyfikna på Melanotan och jag tänker dela med mig lite av egna erfarenheter.
Ca1,5 år sen har jag bestämt mig att testa, jag vågade inte ta sprutor och fick tag på nässpray Melanotan 2, 20 mg. Jag blandade medlet med saline water som inkluderades och hällde blandingen i en nässpray flaska som ingick.

Jag läste väldigt mycket om medlet och var medveten om biverkningar och risker, för att minimisera det ska man ta en väldigt låg dos och helst innan man ska lägga sig. Jag la mig på sängen med huvudet bakåt och sprayade 3-4 gånger i näsan samtidigt som jag andades in och tog in medlet på det sättet. Kände mig lite varm och röd i ansiktet ett litet tag sen gick det över och inga andra biverkningar har jag upptäckt hittils, bara de positiva som minskad aptit och ökad sexlust!

Så det gick bra! Om ett par dagar började jag upptäcka att mina pigment fläckar började synas, mest på ansiktet, men de var små och jag tyckte det såg mest gulligt ut. Så nu har jag höllt på i 1,5 år och har tappat räkningen hur många melanotan flaskor jag har använt. Får väldigt mycket uppmärksamhet för mitt utseende, jag är väldigt brum och blev dessutom smalare! Folk undrar vart jag har rest och hur lyckas jag bli så brun.

Nackdelen med melanotan nässpray är att man behöver mycket mera medel för att uppnå samma effekt om man nu gjorde det med sprutor och på vissa andra kompisar så funkade det inte alls med sprayen,Så nu har jag bestämt mig att köra genom sprutor för att det blir billigare i längden eftersom medlet kommer då direkt dit den ska.
Riktigt nöjd! Många som försöker avråda mig att använda den men jag trivs så bra och älskar att vara så härligt chockladbrun!
Dela gärna av era erfarenheter! Vad tycker ni andra om medlet? Hur reagerar er omgivning?

7 svar

P-Floyd +1
Förskräckligt inlägg.
106200 +1
Before after pics?
MissTycker +1
Du vet väl om att man inte injicerar Melanotan intravenöst?
life_style +1
Bilderna kommer snart! Just nu är det uppladningsfasen i ca 2 veckor tills jag når upp mitt önakade resultat.
Jodå, misstycker, antar att du skämtade. Jag har bra koll på det jag håller på med ;)
MissTycker +1
Jag tänkte att eftersom du skrev att det "hamnar direkt där det ska" så lät det inte alls som att du gjorde det. Om det ska hamna direkt där det ska så ska det injiceras intravenöst för annars ska det först injiceras subkutant för att tas upp av kapillärererna där vilket alltså innebär att det inte hamnar direkt i blodet utan tar en omväg, även om allt hamnar där i slutändan.
104158 +1
Kan du inte bara använda brun utan sol istället, dedär melanotan verkar väl inte vara så bra för kroppen. Dessutom gick jag in på den här tråden för jag såg: Min erfarenhet av melanotan.
Jag trodde det var samma sak som: Min erfarenhet av hudcancer.
Eftersom melanotan har likt namn till malignt melanom som är hudcancer x)
Johannatan +1
Till @life_style
Jag använder mig utav Melanotan 2 Nässpray också. Mello ger huden en fin solbränna.

Perfekt för den som har känslig hud under sommaren och/eller vill vara brun året runt.