Mina bröst (bild)

115738 +1
Borde jag vara nöjd med mina bröst?
lägger upp en bild så ni ser hur dom ser ut

tinypic.com/r/11golu8/6

lite olika storlek och sen e vårtgården inte rund...

44 svar

stadium +1
De ser typ helt perfekta ut?! var stolt istället!
gabrijela +1
Förstår inte ens varför du frågar eller lägger upp bilden? vi alla människor är unika på vårt eget sätt då ingen ser ut som oss. va stolt över dom istället!
picknick +1
Var glad att du har bröst och inte är näst intill platt som en annan! Tycker dom ser bra ut
ClarkGable +1
Skämtar du? Finns för övrigt inte en kotte som skulle lägga märke till, eller ens bry sig för fem före, om en vårtgård inte är helt rund.
Johanna +1
Du har tvärtom ovanligt snygga bröst, särskilt för att vara så stora.
Avion +1
Var stolt över dina bröst, finare än medelmåttet!
stayeen +1
Jag tycker också dom är jättefina. Så ja du ska vara nöjd!
111038 +1
Tycker du absolut kan vara nöjd med dem.
112153 +1
Silikon? Otroligt snygga
AKAmini +1
Säger som Johanna :) För övrigt så har dom flesta kvinnorna/tjejerna mer eller mindre olika storlek på brösten, alltså helt normalt.
57437 +1
Jättefina bröst har du!
mandies +1
Det är absolut inget fel på dina bröst. Tror att du vet det innerst inne.. Det finns brudar som har grymt fula bröst, men varför lägger du ens ner energi på att fundera över om du ska vara nöjd över dina? Jag tycker absolut att du ska vara nöjd. Visst hänger de en del vilket stora bröst nästan alltid gör, men jag hade då inte klagat på de där tuttarna! Haha :) Föredrar dock något mindre, men som sagt inget fel på dina! Så var nöjd istället för att noja över hur dina bröst ser ut.
Johanna +1
Menar du allvar Mandies när du skriver att de hänger? Jag har nog aldrig sett så fasta och höga bröst i den storleken. De ser nästan ut som inplantat tom.
Mliillo +1
Haha detta inlägget var ju bara skrattretande. Dina bröst är ju skitsnygga för att vara så stora och naturliga. Ser fasta och runda ut. Dessutom alla tuttar hänger, kan du lägga en penna under tutten så hänger dom. Sen hur mycket olika bröst hänger är en annan femma =)
mandies +1
Johanna: Jag är bara ärlig. Man ser ju att de hänger lite, och det gör oftast inte små bröst vilket är fördelen med det. Men de är absolut fasta för att vara så pass stora (dock svårt att avgöra via en dålig bild). Silikon tycker jag dock inte att det ser ut som. Fast ja, kanske silikonbröst som har blivit för tunga och börjat hänga efter några år. Men som jag sa, det är verkligen inget fel på dem. Men att de hänger kan väl alla se? Och det är helt naturligt, så jag menar inget illa med det.
Johanna +1
Dom står typ rakt ut. Nej jag tycker verkligen inte de hänger det minsta.
chick92 +1
Perfekta!
Mliillo +1
Aja rakt ut står dom inte, man ser att man kan hänga en penna därunder ju, och man ser konturerna av att de hänger. Men de är ändå fint formade för det.
115738 +1
Tack för alla svar.
Förstår att jag borde vara nöjd, har varit singel ett tag
Nu så det därför som jag blivit osäker.

Ja dom hänger en del med det gör nästan alla stora bröst.
Är det ingen mer som kan lägga upp bröst bild:)
Micke-boy +1
För mindre än 30 dagar sedan skrev du ett inlägg om att du blev trött i käkarna efter att du sugit av din pojkvän. Det är inte lång tid?

Men ja, whatever. Be happy.