Mobbad över min längd

noellee +1
Precis som det står, jag blir trakasserad varje dag pga min längd (153cm) och det är något som får mig att må jäkligt dåligt, jag har långa vackra kompisar som klär sig jättevackert i långa klänningar och jag känner mig jätte ful. Generellt sett är det inget större fel på mig, jag är normalt byggd. Men min längd gör mig osäker på mig själv. Varje dag får jag höra av blå kompisar "dvärg", "fan vad kort du är" och liknande. Fan vad ful jag känner mig, och jag kommer inte heller växa mer :(

34 svar

Robbn94 +1
Tjejer ska ju vara korta. Långa tjejer är ju läskiga.
Berg +1
Jag har blivit det med! Vi flyttade och jag skulel börja högstadiet, kände ingen! Fyfan säger jag bara vilket hemskt år 7an va!

Inga kompisar (fick sedan några kompisar som gick i 6an). Folk skrev skit till mig, sa skit, och fanns en kille som puttade in mig i väggen så fort han gick förbi mig. När jag gick runt et hörn såg jag några som viskade och hörde dom säga mitt nman och den ena såg mig och försökte avbryta sin kompis..

Jag skolkade, strunta i idrotten. När man valde lag så vart jag vald sist, och ibland blev jag inte äns vald. Fy fan vad jag mådde dåligt, hatade mig själv.
8an va lite bättre då jag pratade med en lärare om detta. 9an vart helt okej. Men nu flyttade jag igen om älskar gymnasiet, aldrig vart bättre!

Du har iaf kompisar vid din sida. Skit i dom andra. Säg till dom att ge sig. Eller dina kompisar borde göra nått åt det med!

Försök att inte ta åt dig, jag försökte men va inte så lätt när man inte hade någon vid sin sida.. jag grät om nätterna och vill inte finnas kvar mer. Jag är glad att jag inte gav upp då jag mår sjukt bra nu! Älskar mina kompisar jag har nu och jag lvoer, det blir bättre!
s0fiaaa +1
Jag är också kort 156 cm :(
håller med det är inge kul.
Berg +1
Kan tillägga att dom mobbade mig för jag va så kort och såg så liten ut :(

Jag älsar min längd nu (160), älskar min kropp, och sjukt snyggt att gå i högklackar :D Är man lång är man ju inte så snyggt att gå i höga skor för då blir man så läskigt lång XD men vi korta kan gå utan problem!
beecca +1
Fast det är ju inget fel att va lång heller ;) som det låter på er ^^
Berg +1
Haha gud nej inge fel alls att vara lång :D har två bra kompisar til mig som är långa och dom är sjukt snygga :D men vi korta tjejer kan utnytja klackar bättre ;)
Miioon +1
Jag hade samma problem som dig eller har om man ska säga det! Jag är också kort och liten, men det är de mååånga tjejer som är. De finns gånger jag varit ledsen för att man hört någon säga något eller liknande. Lika bra att acceptera hur man ser ut nu för man ska ju trots allt se ut så här tills man dör.. hah. Visst finns de personer som inte tror att jag är min ålder på grund av min längd.

Men de skiter jag i. Hade det jobbigare förr då jag tänkte mer på det här men och man var yngre, men har accepterat mig själv och tänker inte alls på det lika mycket. Du ska veta det finns OTROLIGT många korta tjejer. Jag blev faktiskt förvånad när jag började gymnasiet. Vi alla är ju olika och det är väl de som är vackert!

HAR ÄVEN hört att många killar gillar kortare tjejer, ;) JAG fattar inte varför folk ska tracka ner på andra om hur de ser ut långa som korta och allt där i mellan, de är väl mycket värre att ha en taskig attityd och rent av vara elak än att vara lite kortare/längre eller vad de nu kan vara!
AKAmini +1
Jag är också rätt kort (1,60) och har blivit retad för det, blivit kallad för dvärg och pygmé och folk som trott att de var roliga när jag varit gravid och frågat om jag svalt en hel vattenmelon och allt vad det är. Men jag älskar min längd! Killar tycker att det är skitgulligt, har inte stött på en endaste som inte tyckt det och jag har aldrig haft problem med att skaffa killar.

De allra flesta jag varit med har dessutom varit minst 1,85 långa. Visst, jag får klättra i köket som en liten unge när jag inte når nåt på de högre hyllorna, men det är ändå awesome att vara liten! :D Som andra redan sagt, acceptera din längd, vad annars kan du göra liksom, desto fortare kan du bli nöjd med den :)
94139 +1
Åh jag som tycker det är sjukt charmigt med korta tjejer. Jag har ett gäng kompisar där alla av nån anledning är väldigt korta och jag är normal-lång. Känner mig som en överväxt jätte i deras sällskap, inte kul alls haha. Men å andra sidan har jag en del ganska långa kompisar, och då känner man sig alldeles för kort och liten i deras sällskap.

Helt sjukt vad folk måste ha lite att göra om dom känner att det är värt att trakassera någon pga LÄNGD. Nog för att folk mobbas för allt möjligt skit som hårfärg, hudfärg, vikt osv, allt är ju bara så absurt löjligt. Men att mobbas är ett sätt att trycka ner andra för att må bättre själv, så det kan du ju ha med dig iaf, om något. Att du inte har så pass dålig självkänsla som dessa tjejer som känner att de måste nervärdera andra för att värdera sig själva högt.

Och som sagt, korta tjejer är lovely!
SoSS123 +1
Ta inte åt dig! Eller visa åtminstone inte att du tar åt dig. Jag blev mobbad för olika saker under en längre tid, när jag sedan började skratta med, liksom låssas att "ja, men åh vad kul det är, det där ni påpekar" jag liksom sa inte emot, jag skrattade med dem. Då tröttnade dem tillslut.

För övrigt tycker jag itne det är något fel på att vara kort. Det är fint. Jag kan säga att jag hellre skulle vara kort. Nu står jag och är huvudet längre än alla andra. Inte kul det heller.
Gör det bästa av situationen. Det är dom som gör misstaget. Du kommer gå långt, tror jag! :D
pixiiee +1
Jag tycker det är jättegulligt att vara kort! är inte själv det, men har en vän som är det och ingen har mobbat henne.. men hon är också "öppen" med att hon är kort och mår inte dåligt över det

vet inte om du sett jersey shore, men snooki är ju minimal och alla gullar runt med henne för att hon är så liten! hon har ju också gjort det till sin grej
tror verkligen det enda sättet att få en grej man mår dåligt över till något bra är att skämta om det och göra det till sin "grej"..
pixiiee +1
Men det är sjukt det här med längd, jag är väl normal lång (168) men nästan alla mina vänner är typ 180 och uppåt och alla brukar gulla runt med mig och kasta runt mig för att dom tycker att jag är väldigt petite :s

speciellt killar har kastat upp mig i luften och gått runt och burit mig och hållt på (dock har dom varit typ 190) så jag tror verkligen att dom gillar korta tjejer! typ ju kortare desto bättre haha
tror dom gillar att känna sig manliga i jämförelse och ha en gullig liten petite tjej vid sin sida:)

men sen är det klart att det inte bara ska handla om vad killar tycker, men jag säger som sagt som tjej att det är jättefint och gulligt så försök acceptera och googla runt folk och kändisar som är korta (finns hur många som helst) så kanske det blir lättare att acceptera
94139 +1
Det bästa boten är att skämta om sig själv. Om man kan göra det så slipper man allt vad mobbning heter, jag lovar. Förut var jag jätteosäker på mig själv och så eftersom jag ser "inte ut som alla andra", eftersom jag har mörkare hy osv. Men nu kan jag skämta om det och jag kan bli kallad för neger och slav av mina kompisar som jag i gengäld kallar för blåsta blondiner osv osv, och TVÄRTOM, vi skämtar om oss själva också.
CeciliaHolm +1
Det är gulligt med korta tjejer :) Tycker inte att du ska ta åt dig. Eller, du är ju kort så hrm. Men håll dig till dina vänner, de får dig förhoppningsvis att må bra över din längd? Jag fattar inte hur man kan mobba någon för att den är kort? Charmigt, tycker jag :) Jag är 167, så normallängt. Inte så kul att vara så, speciellare att vara kort ;) Stå på dig, du är superfin som du är. Sen som någon sa, korta flickor kan ha klackar bättre :) Som jag är lika lång som min pojkvän och jag använder inte klackar eftersom att jag inte vill vara längre än honom ;)
streetfame +1
NI SKA VARA STOLTA SOM ÄR SÅ KORTA!
KORTA TJEJER ÄR SNYGGA.

Detta kommer från en såkallad" dvärg" jag ligger också nånstans vid din längd och jag tkr det är så jävla löjligt hur man ska "må dåligt" över sin längd.
Du kan ha klackskor på 15 cm utan att folk ser dig som en häst typ.
Flera killar föredrar också korta tjejer, och när dina kompisar och andra folk kallar dig typ dvärg.
Svara bara med att säga, Jag är hellre kort än att se ut som en jävla häst, så får dom också lite komplex
roro92 +1
Det är fint att vara kort:O.. Jag själv är 168 och tycker det är fult:S.. bry dig inte om vad folk tycker å säger..DET ÄR FINT!.. alla tycker olika.. visa säger att jag är kort.. men då säger jag : Önskade verklingen det!. som sagt bry dig inte. Det är gulligt ju. :D.
whatme +1
Men vadå är det dina kompisar som säger så? :O
braveheart +1
Haha har också blivit retad för det där, att jag är dvärg och blir kallad lill emma och plutten titt som tätt men ändå är jag typ 163cm, men dom skojar ju bara med mig för dom är ju runt 170 själv så det råkade abra bli att mina vänner var rätt lång så de såg väl roligt ut med mig bredvid men nu har jag andra vänner som är bara ngra få cm längre och dom bryr sigi nte och de borde ingen bry sig om :)
mdjileh +1
Med mina knappt 1,50 är jag tillochme kortare än dig. Är man över 1,50, så är man INTE dvärgar. Det är fakta och kan användas som argument :p

Visst, hade vart helt okej om jag var längre men om jag fick välja; hellre för kort än för lång^^ Finns många som tycker att en är liten och gullig^^...Kan tänka mig att små ungar trakasserar för de inte vet bättre...men ju äldre folk bli, så mognar de till och det hela slutar med att "retas lite på skämt, som man inte ska till illa åt" typ. Det är så jag uppfattat det iaf^^
mdjileh +1
Meand: lol...7 cm och blir retad för att va kort? =P...Du borde ta fram en linjal och visa hur liten skillnad det egentligen är :-o...Det är typ ingenting =P