Mysigt hotell i göteborg, hjälp!

55518 +1
Hej!
Jag och min pojkvän sitter o plöjer igenom en massa hotellsidor...vi söker ett mysigt romantiskt hotell, helst centralt i Göteborg, men hittar absolut ingenting...behöver råd och tips från Er!

Vi hade tänkt åka i december, antingen i början eller i slutet av månaden.

ÖS MED TIPS NU! :D

11 svar

stayeen +1
Jag har bott på gothia hotell och det är riktigt bra! Frukost och ligger centralt, nära till liseberg är det också
55518 +1
Var där förra året med pojkvännen.. rekommenderar det hotellet med! :) Vill testa något nytt, mindre o mer mysigt. Är sååå svårt! Funderar nästan på att ringa kundservice för att få hjälp..men testar här först! Vet du något mer hotell?
Lykka +1
Det enda hotellet i Gbg som jag blivit besviken på va Gothia Towers. Fin utsikt men ganska enkel standard och internet funkade inte i vårt rum så vi fick byta. Sen blev min mobil stulen vid frukosten också. Jag tycker det är mer 3 än 4 stjärnor :(

Senast bodde jag och killen på Scandic Opalen och vi va jättenöjda. Hade sjukt fräscht rum med fönster från golv till tak. De hade även en liten relax-avdelning.

Jag har även bott på Elite Park Avenue och även det va jättebra, men då hade vi en juniorsvit så lite finare än ett vanligt rum! Riktigt bra relax-avdelning!
Lykka +1
Hade jag haft massa pengar att lägga på hotell hade jag dock valt Hotell Dorsia! Älskar stilen på det hotellet! Som en dröm!
stayeen +1
Patricia: Ok! Nej det enda förslaget jag kunde ge, har bara varit på det hotellet. Sorry men lycka till :p
55518 +1
Tusen tack för tips! Ska kolla upp det...

Man tror verkligen att det ska vara hur enkelt som helst att hitta hotell..och att det bara är att boka, men nix pix!

Kräver man för mycket om man vill ha ett badkar i rummet? haha
Såg ett hotellrum som hade det o jag bara WOW detta kanske? Är också väldigt inne på ett litet hotell som ligger centralt som ev har en relaxavdelning...
Lykka +1
Nej absolut kan du be om rum med badkar :) Jag brukar alltid önska att bo så högt upp i huset som möjligt och även önska badkar, sen utcheckning och hela köret. Det brukar inte va några problem.
dicaprioswf +1
Jag tipsar om Clarion Hotel Post! Är ett av Göteborgs mysigaste och lyxigaste hotell med en väldigt fin pool och spa. Ligger väldigt centralt också, vid centralstationen ungefär och där går ungefär alla bussar, spårvagnar osv till alla ställen i Göteborg och finns mycket fina restauranger runt om! Lycka till
Beka +1
Dorsia!
55518 +1
Dorsia såg ju iiiiinte helt fel ut, men tror plånboken skulle svika mig....aouch!
Beka +1
Aa, det är ju inte superbilligt, men fyfasen vad vackert och coolt det är där!