Någon har satt en förbannelse över min familj?

gabrijela +1
Hej, det här kanske låter väldigt sjukt, men jag tror att någon har satt en förbannelse över min familj och släkt. Bara det senaste året har det hänt en massa tragedier i vår familj. Jag tror inte att det bara är en tillfällighet... Efter min farfars död för några år sen så har det börjat hända en massa sjuka grejer. Mina föräldrar har förändrats mycket sen dess... Det är som att dem har blivit psykiskt sjuka. Likaså min mammas syster som var helt normal för några år sen, har nu börjat flippa ut totalt.

För ett halvår sen så dog min kusin plötsligt. Bara 34 år gammal. Det är fortfarande oklart anledningen till hennes död. Igår fick jag reda på att en annan kusin, också i 30-års åldern dog bara plötsligt under sin förlossning... Det kan inte vara normalt att såna saker bara händer sådär.

Min farfar bodde ihop med en rumänsk kvinna. Och jag tror att det är hon som ligger bakom allt missöde i min familj, och jag tror att det var hon som dödade min farfar också...

Jag vet inte vad jag ska göra eller vart man ska vända sig om såna här saker? Men det känns som att man måste göra någonting åt det. Vad vet jag vad som kan hända härnäst? Kanske jag eller min bror står på tur? Någon som har någon blekaste aning vem man ska kontakta eller hur man kan upphäva en förbannelse som någon har skapat?

11 svar

58736 +1
Tror knappast att det är en förbannelse men jag känner igen det.
Min familj har varit med om en hel del skit och det verkar som att det alltid händer någor; jag blir inte ens förvånad längre när någon blir sjuk eller något går sönder. Det är sorgligt men det är tydligen sådant som vissa familjer får dras med :/
Min bror gick bort för några år sedan och sedan har det gått utför för familjen...
IVIu +1
Det låter som en förbannelse. Hur mår du, är du deprimerad, blir du lätt arg, eller någon i din familj? Tycker absolut du ska hitta någon som kan ta väck sånt där. Det är inget å leka med å absolut inget å dra ut på med tanke på att det blir värre å värre med tiden. Men du ska akta dug vem du vänder dig till då vissa bara ljuger för pengar å andra förvärrar. Du kanske skulle ta å kontakta ett pålitligt medium till å börja med?
gabrijela +1
IVIu: ja jag känner mig deprimerad, och har gjort det i flera flera år. det har hänt så mycket skit i mitt liv, om folk bara visste allting... jag tror inte att någon skulle tro på mig om jag berättade.. och det fortsätter bara och bara hela tiden. och det drabbar inte bara mig, utan även min familj och släkt.

Har hänt vissa helt sjuka grejer som det inte ens går att sätta ord på att man självklart börjar tro att det ligger något övernaturligt bakom.. Jag kommer från serbien/rumänien där det är ganska vanligt att folk är kapabla till att förbanna någons liv om dem känner tillräckligt med förakt och hat mot någon. Finns fortfarande "häxor" i rumänien.. så mycket möjligt att någon kan ha vänt sig till en och gjort nånting =/
Mariah +1
Hej,
Först beklagar jag allt hemskt som skett Din familj.
Jag tror INTE att den rumänska kvinnan kastat en förbannelse.
Jag tror att livet kan vara såhär otursamt ibland.
Kanske känns det inte så, men ni kanske fått er beskärda del av livets prövningar?
Tror att framtiden blir ljus.
FoxyCleo +1
Till @gabrijela
Berätta mer så ska jag se om jag tror på dig?
Channa +1
Jag rekommenderar dig att be till Jesus Kristus, Guds Son. Han är den levande Frälsaren. Han dog för att befria oss från det onda och våra synder, men uppstod från de döda.
Söka gärna upp t ex en pingstförsamling, och fråga efter någon som kan be med dig och för din familj. Jesus har besegrat det onda och är den ende som kan hjälpa och befria. Börja läs Bibeln, t ex Markus eller Lukasevangeliet, Psaltaren.

Gud välsigne dig.
FoxyCleo +1
Till @Channa
Håller med
mamacitaa +1
Tråden är 4 år gammal men tycker inte att pingstkyrkan var ett bra tips.
Hurrdurr +1
Till @Channa
Hahaha! Skrock :D
Victoria08 +1
Till @mamacitaa
Hahahah Instämmer. XD
Mliillo +1
Vet att tråden är gammal men seriöst, varför skulle en förbannelse göra allt detta? Folk är med om sjuka grejer varje dag då ts är knappast den enda, med all respekt!