någon rolig person inne?

Aikos +1
Hej, jag har helt slut på fantasi och skulle gärna vilja chatta lite med en främling är det någon som är intresserad av att snacka lite? skriv på :P hoppas alla får en rolig kväll

11 svar

Fnitterfia +1
Jag ska hitta på en picknick åt min gosse imorgon, har förberett med maten och ska baka lite :D ska bli roligt! En riktig överraskning förhoppningsvis!

jag skulle vilja veta vad som är bäst, stå utanför hans jobb då han slutar eller om han ska ta sig ut där jag bor så har vi en egen skogspicknick, men då är krukset att det tar ju en stund hit ut också.. vad tycker du? :D
Aikos +1
möt honom direkt efter jobbet och hitta en solig gräsplätt där man kan kyssas / gärna lite undangömd så tror jag att ni kommer ha en helt fantastisk piknick!
Fnitterfia +1
Till @Aikos
Äsch får se imorgon vad det blir av.
Vad har du gjort idag?
Aikos +1
Till @Fnitterfia
men det är klart det blir, överraskningar är ju det bästa som finns!
jag har varit på arbetsförmedlingen för första gången efter resan som jag kom hem ifrån för ett par veckor sedan. stack på lunch men min mamma och syster i det underbara vädret. fått en intervju hos teknikmagasinet och packat upp lite saker här hemma. vad har du haft för dig ?
aaredhel +1
Har inget planerat inför helgen, föräldrarna ska bort och jag är hemma ensam.
Tips på vad man kan hitta på när man bor ute på landet? :)
mamacitaa +1
Till @aaredhel
Laga mat eller baka, spela hög musik och dansa, avnjut en flaska vin, ta dit en vän, börja se en ny spännande serie, ta långa promenader i det fina vädret, läs böcker :)
Merida +1
Till @aaredhel
Plocka svamp!! :D
aaredhel +1
Till @mamacitaa
Ska nog försöka vara ute så smycket som möjligt idag när det är så fint väder. Bada och sola. Laga mat och hög musik blir nog mer tills kvällskvisten. Ska ta ut hunden på en promenad i ca 1h nu :)
aaredhel +1
Till @Merida
Då skulle nog mamma bli glad tills hon kommer hem imorgon. Hon älskar att plocka svamp & sedan göra något gott utav det :)
Merida +1
Till @aaredhel
Leta svamp med hunden! Min moster har kunnat träna båda sina att leta svamp. Gäller bara att vara framme innan de åt upp dem själva! ;) haha!!
aaredhel +1
Till @Merida
haha, vi har faktiskt tänkt på det :D