Något folk bör veta om nackakliniken!

Orangee +1
Jag tror aldrig i mitt liv att jag har upplevt något så himla sjukt.
Jag bestämde mig för en näsoperation på Nackakliniken. Har haft en kompis som har opererat sig där tidigare.Jag skulle operera mig 9 maj men avbokade min operation den 23 april.

För att inte bli betalningsskyldig skulle man avboka 20 dagar innan, jag var försenad då ansåg dom att jag skulle betala hela 46.000kr,anledningen till att jag avbokade min tid var för att jag inte mådde bra och hade brist på järn i kroppen,kände att hjärtat gick för fort,om man nu läser på deras hemsida står det att man ska behöva ett giltigt skäl för att kunna avboka vilket jag hade,läkarintyg, jag ringde upp nackakliniken och då sa dom Nej tyvär VI måste undersöka OM DU ÄR SJUK,tyckte det kändes jättekonstigt.

Tillslut sa dom i luren att dom 46 tusen kronorna skulle in senast på måndag och att jag skulle få operera mig den 9 maj fortfarande. Då blev jag nervös och bestämde mig för att betala och göra operationen ändå,allt kändes så fel men jag ville inte ha några problem så jag valde att bara genomgå allt. Jag fick ett mail från Valentina (läkarens dotter som är verksamhetschef läkaren heter Gustav) där hon skrev EFTER vårat samtal vi hade angående om pengarna att "Ja du kommer på måndag betalar och du får träffa Gustav innan operationen".

Söndagen alltså dagen innan jag skulle åka och betala in 46.000kr så får jag ett sms från Valentina,hon sms:ar mig 20.00 på söndag kväll och skriver, Hej vi kommer tyvär inte operera dig för att Gustav känner att han inte vill,han tyckte det blev för mycket problem med dig. Jag ringde upp henne och jag sa men Valentina vi hade ju bestämt om att jag fick operera mig och betala imorgon hon ba ja men kära du bestämma kan man alltid göra. Det bästa av allt är jag har kvar alla email jag har kvar ALLA samtal och hennes sms: jag spelade in allt hon sa i telefonen och drog direkt till polisen och dom sa att jag inte skulle betala ett öre,hade jag inte spelat in allt och visat upp hennes mail/sms så hade ingen trott på mig,det är viktigt att folk får veta vilka dom är egentligen. Se upp för detta företag,dom är ett familjeföretag och dom har blivit anmälda 30 gånger tidigare då även en kvinna dog för ett operation som gick snett. Jag har aldrig blivit så illa behandlad,det bästa var att jag inte betalade iförväg då hade dom tagit mina pengar och aldrig gett tillbaka dom. Se upp för dessa!

19 svar

Yribrallaan +1
Bra at du skriver ut detta, verkar som skumma människor! :)
108042 +1
Öh :p vad sjuka dom låter haha. Tack för tipset ialf.
Orangee +1
Ja men absolut!:) ja dom är ju helt knäppa!
96507 +1
Vidrigt! Blir förfärad av din story. Jag själv har opererat mig tidigare då jag var 19, kollade verkligen upp innan så kliniken och kirurgen var bra. Tyvärr finns det en del oseriösa kliniker och familjeföretag är bland de värsta! Klokt av dig att spara sms, samtal och mail, utan bevis kommer man ingen vart. Fyfan för dessa. Jättebra att du skrev detta så andra vet att de inte bör gå dit.
lalalagirl +1
Jättebra att du skriver om din upplevelse för ibland kan det ju vara svårt att hitta en bra klinik och jag googlar alltid runt innan och ser om det verkar bra eller om folk är missnöjda med stället..

för man vågar ju inte gå till ett ställe som många klagar på!

Jättebra gjort! tycker att folk som e missnöjda på någon salong eller klinik absolut borde sprida det vidare för att undvika att vi andra ska gå i samma fälla. :)
Orangee +1
Ja precis! Vad glad jag blir av att ni fick någon nytta av mitt fall. Om jag också blev varnad tidigare så hade det nog inte gått sådär men det var tur att jag inte betalade! Var noga där ute med vilka företag ni betalar för och vad dom har för rykte :/
Micke-boy +1
Haha! Alltså, jag älskar det här. Att sätta folk på plats är nog vad livet i grund och botten går ut på. Jag får dock aldrig uppleva liknande saker :-(

Ett enastående jobb, Orangee! :)
Orangee +1
Ja det kändes ju redan skumt från hela början så jag bestämde mig för att spara allt och spela in saker hon sa ;) haha fick ju bra resultat av det! Tack Micke1990!
trulls1 +1
Va bra att du går ut med detta!
Hur har det gått för dig, har du oppererat dig, och i så fall,vart?

MVH
Orangee +1
Hej! Nej jag valde att inte operera mig alls;) är ganska nöjd med mig själv nu! Men man bör vara noga med kliniker som försöker lura en på pengar!
Carita +1
Men vad klagar du om? Du har inte opererat något och du har inte betalat något! Det enda du Igt har gjort är att vara till besvär och skäms inte ens för att du är en hatare.
Jag är jätte nöjd med Nacka kliniken har opererat mej 3 ggr där bl.a. Bukplastik, ska göra en 4 och är 100% säker på att det kommer att bli lika trevligt som sist.
Vh Carita
123383 +1
Till @Carita
Jobbar du för kliniken eller.. Förövrigt är alla skönhetskliniker och skönhetskirurger i Sverige ett stort jävla skämt :)
Mliillo +1
Till @Carita
Lugna ner dig, tråden är fyra år gammal o alla upplever väl servicen olika.
Carita +1
Till @Nasha12
Hej ! Nä du kan få ringa till mej om du vill , jag är egen företagare och jag har haft en missnöjd kund som ylade hela vägen till allmänna reklamationsnämnden där han fick fel och skyldig att betala tillbaka till oss. Så ja jag vet vad en gaphals kan göra ! Fattar inte vad ditt problem Igt är får man inte gilla Nacka kliniken ? Får jag inte vara en nöjd kund? Sluta hata livet blir lättare då.
Vh Carita Åkerlund carita9999@gmail.com
Mliillo +1
Till @Carita
Får man inte vara missnöjd?
58736 +1
Till @Carita
Jaha så alla ska bara gå med på att företag lurar och blåser folk för att DU hade en trevlig upplevelse eller? För andra kan inte haft det annorlunda? Ditt synsätt är ju pinsamt - det är inne som tvingar dig att tycka illa om dem, men du kan ju inte släta över att TS hade en skitdålig upplevelse med din favoritklinik. Korkat.
Ta berättelse låter högst trovärdig tycker jag och en bra sak att gå ut med. Så ska inte en klinik bete sig!
cocca +1
Till @Carita
Vet inte om det är att "hata" när man vill gå ut och varna medmänniskor så de inte går miste om 42 TUSEN pix. Och som hon skrev förut, tråden är FYRA år gammal. Känns som att det mest är du som hatar och letar saker och människor att hata..
Gå ifrån datorn och gör något bra och trevligt istället..
Orangee +1
Hej! Vad kul att ni alla var villiga att dra upp denna tråd igen :)
Vet du vad Carita? Jag är glad att polisen var på min sida! Att du är egenföretagare är ju super bra! Jag är artist och jobbar med underhållning ifall det var jobb du ville prata om? Sök mig på google. Om polisen var på min sida så har jag inget mer att tillägga.
Rosewater +1
Oh va hemskt! Tack för att du delar med dig