När ni är ensamma på exempelvis helger - vad gör ni?

Woot +1
Är inte särskilt van med att spendera helger ensam, när man tidigare inte gått ut eller liknande så har man haft en flickvän att luta sig tillbaka på och vice versa. Nu har jag inte det samtidigt som jag börjat deffa inför sommaren och håller mig då utan alkohol och liknande.

Undrar helt enkelt vad ni gör helger då ni är helt ensamma? Känner mig lite uttråkad över att bara kolla på olika serier, men samtidigt är det ganska lugnande att inte behöva göra något så kanske handlar det mer om inställningen till det hela? Hur resonerar ni? :)

17 svar

Sockertroll +1
Nu har jag sambo men om han är bortrest så brukar jag göra god mat, dricka vin och se på någon film/serie :) eller höra av mig till min syster om hon vill göra något :)
mamacitaa +1
Jag tröttnar aldrig på att kolla serier/film då det ger mig en inre ro på något sätt, ett sätt att fly undan vardagen för ett tag. Ta långa promenader är nice och laga mat/baka gillar jag. Alltid kul att prova på något nytt recept. Leta upp ny musik, kolla andras sociala medier fast jag inte har några själv. Dansa och sjunga som jag inte gör i andras närhet. Internetshoppa. Spela spel på datorn. Läsa en bok kanske. Träffa vänner?
tomcollins +1
Älskar mina helghemmakvällar. Myser ner mig i soffan och kollar på nån serie. Eller så skriver jag på min roman om jag har skrivsug. Supermysigt är det i alla fall
Aceton +1
Tecknar, läser, spelar datorspel, går promenader, lagar extra god mat, tränar, städar, har ansiktsmask eller hårinpackning eller nått sånt där annat trevligt..
Brukar få nille på städningen och städar sådär RIKTIGT noggrant som i trans haha..
112429 +1
Tror allt handlar om inställning och kreativitet. Ha lite fantasi; gör det du känner för. Tycker det är asskönt och slappa, sen är det klart att man saknar någon ibland.
Woot +1
Tack för tipsen! Gillade romantipset haha, kanske lite för tidigt i livet dock? ;)

Ja det är nog mycket till inställning också. Är en sådan person som blir uttråkad relativt snabbt och gärna vill göra något, vilket märks speciellt mycket under semestertider och liknande då man många dagar sitter utan planer.

@Aceton både läsning och spel är det jag främst tänkt på under dagen. Något speciellt spel du kör/kan rekommendera? Sport och spel var ju det enda man gjorde i yngre dagar, i princip för alla killar, men sen dog det ut helt i min krets
Victoria08 +1
Går på hundpromenader i skogen, äter god mat som bara jag gillar i familjen, kollar Netflix, tar ett långt bad med nåt intressant magasin, testar att bada pudeln lite samtidigt, ringer folk, gör musik med Ableton Live... Inga problem att döda en helg mao :)
Victoria08 +1
Till @Woot
Btw, vet inte var du bor men åk till nåt Lasergameställe. Skjut strangers in the dark. Både svettigt och skitkul:)
tomcollins +1
Till @Woot
Nej vadå tidigt i livet? Handlar ju om ens intresse. Jag tycker det är skitkul att skriva och då gör jag det.
Merida +1
Bakar, städar, promenerar, fönstershoppar, tvättar, spelar tv-spel, vilar middag (oh, så härligt!! Älskar det!!).
Victoria08 +1
Till @tomcollins
Men eller hur. Skrev min första dikt på engelska när jag var fan 8 år. Hahaah:)
Victoria08 +1
Till @Merida
Finns ALLTID tid för en gubblur! :)
tomcollins +1
Till @Victoria08
Haha på engelska var imponerande vid den åldern! Började också tidigt fast jag höll mig till svenskan
Victoria08 +1
Till @tomcollins
Tror den handlade om lurviga hästar. Var en del My little pony då, hahaha:)
Beavy +1
Alltså definiera "gör" haha! Jag gör liksom inte så mycket.. Ser på film och "finns" typ :P bara att vara hemma med sig själv, göra vardagliga saker som att ta hand om disken eller ta en dusch. Gå och handla, läsa en bok etc klassar jag inte som att egentligen "göra saker" xD låter kanske helt knäppt. När jag aktivt GÖR något som kanske jag pluggar, jobbar, är med en kompis eller reser någon stans.

Frågar någon mig vad jag ska göra ikväll så hade jag sagt "ingenting" liksom.... Folk måste lära sig att bara kunna vara i sitt eget sällskap utan att ställa krav på att man måste "göra" något hela tiden x) Var hemma, se vad som händer! Man sitter ju inte direkt still och glor rakt ut i 5 timmar liksom ;)
Aceton +1
Till @Woot
Alltså.. jag spelar ju typ bara Sims nu när jag äntligen fått igång det på min gamla burkdator, hahaha. Men finns ju hur mycket som hellst både online, offline och irl! Har testat att spela World of Warcraft, Leage of Legend, Medieval Fantasy, Maplestory och Counterstrike men fastnade inte för något.... Leage of Legend och Smite ska tydligen vara det som är mest poppis nu. Om du gillar sådana spel!

Offline gillar jag tanke- och snabbhetsspel... spelar mycket Tetris (Finns ju online på fb också -> Tetris battle! Superkul!) och det här jesper.nu/spel/rings ! :D

Irl vettefan. Börja i en schackklubb eller nått haha...
Beavy +1
Till @Woot
Witcher. dragon age, Star wars: old republic. Until dawn (skräck). Wolfenstein. Bloodborne.

Bra spel :)