Polacker - vrf så ogillade?

ahava007 +1
Okej, vill bara säga till att rastistiska kommentarer TAS BORT för jag vill inte att det ska bli bråk.

Jag har märkt på sistone att flera av mina vänner och andra människor i allmänhet typ ogillar polacker och pratar illa om dom. Snackade häromdan med en tysk turist och han börja helt plötsligt tala om att polacker är tjuvar och förstör för tyskarna. Har hört att många tycker att polackerna och själva landet är "eeuww" om man säger så. En fråga till er, Varför tror ni att det är? Och ni som ogillar polacker, vrf gör ni det?

Själv har jag inget emot polacker eftersom jag inte känner ngon som kommer ifrån polen.

21 svar

88254 +1
Jag tror att det blivit lite så att man ska ogilla polacker. Själv har jag inget emot dom. dom är som alla andra tycker jag.
88254 +1
I grannhuset med mammas killes hus bor det polacker som fixar huset. Jag är mer nyfiken på dom, för man ser dom typ aldrig! Nästan så jag vill gå över och säga hej ibland bara för att se dom :P Haha
Jessic4 +1
Jag är själv polack och de flesta polacker jag träffat har faktiskt varit lite loco, haha. De säger oftast rakt ut vad de tycker och tänker och tar plats, men är ändå lite i bakgrunden. Tjejerna från polen brukar oftast vara väldigt sexgalna också.
87004 +1
Men här runt omkring är det räder varje år, för inte så länge sedan försökte dom bryta sig in på en bondgård som har nåt medel som e dret dyrt, o dom säljer de svart.

Men så är det inte 100% säkert att dom va polacker.. men de kan nog va lite därför de e så :) själv har ja ingt emot polacker, tror knappast alla e smugglare ;P
87004 +1
Men så känner ja inga polare iofs;)
delay +1
Jag gillar alla slaver =)))
88254 +1
Herregud, Jessic4 är en kille! jesus vad du lurat mig.haha
Jessic4 +1
;)
73792 +1
Själv har jag hört mkt dåligt om polcaker från andra folk :(
har en killkompis, så fort nåt inte går som det ska, typ en lucka i köket går itu då klagar han, "jävla polack jobb".
eller en annan killpolare, han tycker alla polskor är horor som bara tänker på sig själv, pengar sex och att klä sig och promenera i stan haha sjukt detta här
Aikos +1
Många hantverkare är emot Polacker beroende på att de arbetar för halva priset som en svensk hantverkare.
de pressar då priserna och svenskarnas löner sänks.

eftersom man inte alltid kan snacka svenska / Engelska med vissa polacker så kan man genom komunikationssvårigheter få fel jobb gjort på sitt hus / sitt företag.

Skillnaden ifrån min syns sätt är att Polacker / balter skriver i sina företag att de kan kakla,måla,snickra,lägga rör,putsa fönster,städa,banka plåt jaa allt.
Vilket inte alltid betyder att de är utbildade inom alla delar, kan betyda att de har tex laggt rör ett par gånger tidigare.

Men i de flesta svenska firmor så är man utbildad till ett eller ett par yrken = yrkesskola 3år + lärling 2år + oftast 5-35 år erfarenhet på nacken.
Aikos +1
Men måste tillägga att Vissa polacker är självklart minst lika duktiga som svenskar,
vart man kommer ifrån spelar ingen roll, bara man kan det man gör!
ahava007 +1
Har fått höra en massa om att polska tjejer är slampiga som Jessic4 sa, men det är nog bara massa skitsnack, det finns ju oxå svenskar som kan vara lite sexgalna ;)
Jessic4 +1
Ja, det handlar inte om nationalitet. Tror det handlar mer om fysik, om det inte bara handlar om personlighet :3
FromHell +1
Jag älskar polacker de e jävligt vackra me sina markerade kindben, djupa ögon och slanka kroppar! grrrrr
Jessic4 +1
Vilket land är du från Fromhell, Iran?
elises +1
Jag är halvpolack (:
linis22 +1
Jag tycker de e tråkigt men alla polacker jag har träffat har ljugit och svikit mig otroligt mycket o därför gillar jag inte polacker allmänt, synd att de ska vara så..
FromHell +1
Jessic nej :)
Jessic4 +1
Men du är inte svensk! Haha, jag är helt stensäker på det.
feodo +1
5 svenska lastbilsföretag lägger ner varje dag pågrund av olagliga polacker som kör olagligt. De tar inga raster eller sover knappt. Som de svenska företagen tvingar sina anställda att göra. Bara bort med dom. Olagliga svin